Aktív témák
-
Hege
tag
Most latom, hogy neked csak a mély nem szól.
Akkor, nem tudok mit mondani. Lehet pont olyan filmet néztél amiben nem volt tul sok alacsonyfrekis hang :)
Udv.:Hege -
Hege
tag
Hi!
Hát, az alaplapi hangkütyüről nem tudok túl sokat, de nálam hangkártyával ( Sonic Fury )úgy néz ki a dolog, hogy a stereo hanganyagokhoz a hangkártya bekapcsolja a Virtual Dolby-t. Ez szépen ''szétválogatja'' a hangot mind a 6 hangszóróra.Ha kézzel kikapcsolom a Virtual Dolby-t akkor csak a 2 front szól. Viszont ha kártya térhatású jelet kap akkor automatikusan kikapcsolja a Virtual Dolby-t és az épp aktuális szabványnak megfeleően (EAX, A3D, DirectSound3D, AC3, DD, ...) pakolja szét a csatornákat. Nekem a Virtal Dolby-t a hangkártya beállítópaneljén lehet kapcsolgani ( sok egyéb beállítás mellett :) ) Szerintem keress hozzá te is valami szoftvert ahol valami hasonlót tudsz állítani.
Udv.:Hege -
Hege
tag
Hi All!
Én szeptember óta nyúzok egy Genius 5.1 HT-t. Csak jókat mondhatok róla! Nagyon szépen szól és megfelelő a teljesítménye is. Na, de nem ragozom tovább a dolgot, csak még annyit akartam 'mondani' (irni), hogy a táviranyitója nem egy massziv szerkezet. Nem sokat használtam, mert egy koliszobaban van a cucc és minden a kezem alatt van, de a hangerőszabályzó gombja megadta magát. Most ment vissza gariba. Köv. héten kapok ujat. Szóval erre figyeljetek oda! Amugy nagyon kiraly! A DVD-k, a játékok sokkal élvezetesebbek és szerencsére egyre többen tömnek filmet AC3-as hanggal :)
Udv.:Hege
Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged