- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aazimi
tag
válasz varmi2 #25196 üzenetére
Rabbitf_24, Varmi2 köszi!
Én most vettem egy MSI B450M Pro-VDH Max-ot. Fontos volt a 4 ram foglalat és hogy 3 monitor kimenet legyen rajt. Jó áron van és egy 5600g-s APU-val tökéletes párosnak tűnik. Nálam is volt többféle proci, vagy 8-at kipróbáltam. a 4600g volt nagyon tuti 3600-as ramokkal, de az 5600g túltesz rajt és 26k-ért nem volt sok szerintem a proci, amiért hozzá jutottam itt. Néha nyomok egy kis Fortnite-ot az APU-n, performance módban alacsony grafon 100-120 FPS-t tud fullHD-n.
PÜ a biztos
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz varmi2 #24539 üzenetére
Azért akarunk odaköltözni részben hogy ne kelljen ingázni (ezt teljesen el akarjuk kerülni ha már költözünk), megyeszékhelyen meg azért akarunk lenni hogy ne legyenek akkora problémák orvosi ellátás szintjén. Például Siófokon sem teljes az ellátás, kevés az orvos, Veszprém azért gazdagabb régió és szerintem valamivel jobban állhatnak ilyen téren. Magánpraxis is több van ott mint itt.
Veszprémben van a KSH régiós központ és oda akarja barátnőm átkérni magát Nyíregyházáról, így maradna a stabil állása. Székesfehérvárra problémásabb lenne átkerülni (ha tud - valszeg nem), meg a város is nagyon tömött, több a lakos mint amit elbír a város tudtommal.
Egyik programozónk ott dolgozott a Videotonnál SMT technikusként és pénzben nem volt erős, de nyilván ez nem mostani hanem talán 2020-as tapasztalata, akkor kb annyit keresett mint én abban az időben. Azt tudom hogy Fuji P&P gépparkotok van, nekem ASM megoldásokkal van leginkább tapasztalatom, néztem azt is egy időben (mielőtt megismertem szerelmemet) de a fizetés miatt elvetettem anno. Gondolom fejlődhetett azóta az is, Fehérváron is van több EMS cég azért.
#24540 Grave_444: Konkurencia azért van legalább - Continental, Valeo-ból két gyár, Balluff amiket eddig láttam. Több lehetőség mint ami nálunk van, és a fizetés is magasabb azért.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz varmi2 #24535 üzenetére
A tabi Flex-nél vagyok.
#24536 Ra3: Ezt jó hallani. Szomszédom is volt ott mérnök (Köbli Gabit esetleg ha ismered, 2018-ba ment oda NPI vagy folyamatmérnöknek), de ő is váltott, egyszerűbb Fehérvárra bejárnia tőlünk.
#24537 Grave_444: Áh dehogy. Viszont megsiratott a Marica csípős pizzája, Papírkutyában tök jól szórakoztunk a balkán zenés koncerten és a Vine & Viny-ből is hoztam haza jópár bakelitet.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
aazimi
tag
válasz varmi2 #23782 üzenetére
Sziasztok! A témába vágva van itt valakinek GTX 970-es? A 4 giga RAM, ami ugye teljes sebességgel csak 3,5 GB. Az mire elég ma, fullHD felbontásban? Vagy már nagyon kompromisszum? Nekem a médium beállítás is jó lehet, szerintem lowban csúnyák a játékok, de médiumtól felfelé nem olyan gáz a grafika. Angyalok, hogy elég a 970 vagy inkább 1060 6 gigával. Csak majdnem egy húszas van a kettő között.
PÜ a biztos
-
-
válasz varmi2 #23631 üzenetére
A leírást követted?
https://logout.hu/bejegyzes/masterdeejay/amd_radeon_instinct_mi8_jatekra_atalakitasa_r9_nan.html
Illetve nincs véletlenül más kátya a gépben? -
JanR
addikt
válasz varmi2 #22674 üzenetére
Nem titok. Német cégnél dolgozom, így tudok könnyedén német webshopokban vásárolni.
A többi már ugyan úgy kutató munka, hogy hol van és hol nincs.
"Halandó" polgárként nem biztos, hogy kivitelezhető a rendelés és a magyarországi szállítás. A legtöbb bolt visszadobja a rendelést, mert 'hátugye ki fogja kifizetni az ÁFÁ-t ilyen esetben..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest