Új hozzászólás Aktív témák
-
Beugratós kérdés:
Gyári P4 hütő aljának füle eltörött (a 4ből 2)
Hol tudok ilyent szerválni?
kb így néz ki:[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ocsi19
senior tag
Eladóak a következő cuccok:
256MB DDR1 400MHz Samsung ram - 2.000.-
LG 4167B fekete DVD-író (újszerű állapotban) - 4.800.-
Intel C 420 1.6Ghz/512kb/800FSB, 10,5hónap garancia - 6.000.-
(nagyobb intel procira ráfizetek ,intel d915körülire)üdv. ocsi
-
vedini
őstag
keresek passzív pci-e -s videókártyát
workworkwork...
-
ocsi19
senior tag
-
ocsi19
senior tag
915ösre ráfizetek.
-
HaRdCoRe
aktív tag
Crucial Ballistix vs. Crucial Ballistix Tracer
Egy mondatban: Ugyanaz a 2 ram, csak a Tracer LEDes!
Pár időzítés az enyémekkel:
1000mhz 4-4-4-4@2.20v (alacsony subtiming-okkal, auto set-en alapfesz alatt is)
1100mhz 4-4-4-4@2.20v
1200mhz 5-5-5-15@2.3-2.35v -
Daert
őstag
Hali.
512MB-os PQI DDR2 667Mhz memó eladó.
2500 magyar pénzért.
Tessék jelentkezni! -
vedini
őstag
jah igen, keresek passzív videókarit, akinek van eladó jelezze
workworkwork...
-
HaRdCoRe
aktív tag
Hátha valaki sok pénzt kapott karácsonyra!
Crucial Ballistix 2x1GB 1066 5-5-5-15 (handpicked - válogatott) kit eladó! Achill3ustól vettem lassan 2 hónapja, igen annyiért!
Most 26K-t szeretnék cserébe!Privátot írjatok, legyetek szívesek! Köszönöm!
-
ocsi19
senior tag
narancsbőr reklám...
Eladó: Asrock 775Dual-VSTA alaplap
-
-
ocsi19
senior tag
Boldog Karácsonyt!
-
MaUser
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Januárban a kocsim rendbetétélet tervezem, ezért adagolóst (vagy diesel gépjárművekkel foglalkozó szerelőt) keresek Vp környékén. Ezen kívül szükségem lenne (illetve a kocsimnak ) még egy olyan szerelőre, aki normálisan meg tudná csinálni a szelepek korongozását. Ha van valami ötletetek ne kíméljetek!
Mod.: Jó (és olcsó) karosszériás mestert is keresek egy kisebb rozsda elhárítása ügyében.
[ Szerkesztve ]
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
dokar
addikt
Áldott Karácsonyt. 4 ajándékot is kaptam a feleségemtől. Bár én is 4-et vettem neki. Érdekes véletlen.
extra - SEXRay
-
HEMP
aktív tag
Boldog Karácsonyt kivánok minden topiklakónak!
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
kovi
senior tag
Egyébként azért írják így, mert a nagyker ahonnan vásárolnak így írja az árlistájában.
Az már más kérdés hogy önmaguk tudatlanságában vagy lustaságában nem javítják a pricelist vga szekciót. De kizárnak tartom előbbi ismerethiányukat.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
balu333
tag
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet!
-
vedini
őstag
sajna nem , de most pl mistralban van 3870 bruttó 52.000-ért, jó pár db raktáron...
inkább kivárok januárban remélem lesz már inno 88GT 53 bruttó körül, és akkor lecsapok rá
szereztem ideglenesen egy 7300gs-t 512Mb-osat, mert az S3 trioval nagyon ratyi volt az 1920x1200-at 1024-be nézni 16 bittelworkworkwork...
-
vedini
őstag
ne felejtsétek meggyújtani a negyik gyergyát az adventi koszorún, ja és már csak egyet kell aludni
workworkwork...
-
t1
addikt
Eladó!
-8cm-es ventillátor rács [link] 0.5k
-12cm-es TT ventillátor ( nem ledes) 1k
-Nokia 3510i
Nem lehet bekapcsolni mert letört a bekapcsoló szerkezet, akksija teljesen jó. 0.5k
-Geforce 2 MX 200 4X AGP 32MB
Nincsen rajta hűtő, bármilyen bordát fellehetrá rakni pillanat ragasztóval mivel nem csavarok fogják oda. 0.5k -
balu333
tag
Sziasztok! Gondolom egyikötök se foglalkozik fafaragással, de azért megkérdezem, van vkinek hárs vagy juhar fája 12x12cm-es kocka kellene, esetleg ha van vkinek szóljon!
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Zolee
őstag
1,7Ghz Cerka eléadó részletek : [link]
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
Pinya007
aktív tag
-
helkis
veterán
ja sok annomália van ezen az oldalon, pl mióta P4 egy Core 2 proci? ha megnézték volna egynek is a dobozát és azt írták volna le már nyertek volna, aztán mióta memória a pendrive? akkor már a winshester kategba raktam volna, vagy lehetett volna egy új kateget nyitni, hamár a kábeleknek sikerült de tetszenek a kis keigszövegek is a termékazonosításra: pl.: "PPGA/FCPGA GOLYÓS COOLER", dezodor is jár hozzá! "Titan COOLER HDD ALÁ " ez biztos valami francia! "ATX TÁPEGYSÉG 400 W CSENDES" valszeg zöld a kupakja is!
szvsz ne pazarold az időt ilyesmire..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Daert
őstag
Valóban,ezek a linkek túl mutatnak a tér-idő continuumba.
A 400 Gb Samunak baráti az ára:19000 linken innen,de túl valamiért megváltozik
Vagy az lenne a nem akciós ára....,da a dátum..2007-09-07.Ezek után kicsit elveszve érzem magam.....Milyen évet írunk,milyen nap van ma???? -
vedini
őstag
ne restelljétek megnézni, az igazi hozzáértés:
[link]core quad: 10.560FT igaz linkre kattintva előugrik a kemény ára
meg az ajánlott konfig:
PIV celeron:
core quad
1db 512-es memó
350-es tápa core 2 az szerintük ütősebb, mert kapott 1gb ramot, meg egy 420-as tápot
biztos csak a proci lett gyorsan a konfigba kicserélve
szerk: ez a geforce fx is ütős
[ Szerkesztve ]
workworkwork...
-
vedini
őstag
vennék vagy bérelnék 1 hónapra olcsó pci-e -s karit, vagy sima pci-osat
a lényeg, hogy vigye az 1920x1200-atworkworkwork...
-
G.Zs.
senior tag
Celeron M430 eladó lesz. Amint kibányásztam a notimból. Mennyit érhet ez?
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Daert
őstag
Asus EAX1950Pro 256MB PciExp eladó!
Dobozos garis fél éves.
IÁ:28000Huf -
ocsi19
senior tag
P4 S478, AGP8x, ddr1, int lan alaplapot keresek! 3.000.-ig
-
Egen.
Tegnap voltam bent, de amint beléptem, erős kéztetést éreztem, hogy ugyanazzal a lendülettel ki is menjek.
Az, hogy az eladó ért hozzá, és van raktárkészlett, nemfeltétlanül jelenti azt, hogy kuplerájnak kell lennie. (Pláne akkorának ami náluk van)Egy mogyoro.hu féle boltot eltudnék képzelni Veszprémben is.
-
helkis
veterán
erről van szó? voltam ott párszor még mielött itt laktam, fater gépéhez kellett ez az, mivel elavult volt, így használt cuccot kértem/kaptam (túrtak a lom alól) jobban szeretem az ilyen helyeket, mint ahol ül egy csaj és rendelnél valamit, de azt sem tudja miről van szó..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Mert a sok laikus bemegy és vásárol mint állat... De ennek lassan vége, mert az emberek nagy részének már van netje, ahol előzetesen tájékozódik. Egyre árérzékenyebbek lesznek az emberek. Amúgy meg nekik is meg kell éniük valamiből...
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
ocsi19
senior tag
-
ocsi19
senior tag
256MB DDR1 400MHz Samsung - 2.000.-
-
Vp-ben hol árulnak leselejtezett pc-ket?
-
Olcsóbb lett ...
Asus WL700Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
HaRdCoRe
aktív tag
Keresek egy szgép házat, egy kicsi (350W körüli) tápot, valamint egy 20-50Gb-os vinyót! Egy ismerősöm szeretném meglepni karácsonyra, aki most ismerkedne meg a számítástecnika rejtelmeivel...
Hátha valakinek van elfekvőben otthon ilyesmi. Komplett konfig is érdekelhet, de nagy keret nincs az akcióra! -
madve
tag
Sziasztok,
Eladó egy Leadtek 7600GT. Pontos típusa: Leadtek Winfast PX7600GT TDH. Így néz ki: [link]
Ára 14k. Ha valakit érdekel keressen meg...[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
vedini
őstag
ide süssetek, karácsonyi áreső van
[link]
csak bátranworkworkwork...
-
urban racer
senior tag
CF karit keresek 1-2 gb. Privát keressetek
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
donsergiooo
senior tag
Meg erre! http://hajmsker.myminicity.com/
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Kattanjatok rá
http://veszprem.myminicity.com/Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
ocsi19
senior tag
ja és még van:
TDK DVD 25db-os - 1.750.-
256MB DDR1 400MHz - 2.000.-[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
A "Katalin M. Hangos, Rozália Lakner and Miklós Gerzson: Intelligent Control Systems. An Introduction with Examples, Kluwer Academic Publishers, 2001." könyvet keresem, de sehol nem találom...
Valami alternatív módon kéne hozzájutnom PDF-ben... ha valaki átküldi nekem mailben pár órán belül, akkor örök hálám... (holnap reggel vizsga , tudom ilyesmit itt nem kéne, de már tényleg semmi ötletem... megvenni meg nem fogom 100 Euorért PDF-ben).
-
ocsi19
senior tag
válasz Rabbitf_24 #5314 üzenetére
hi, még meg
-
ArmanD.
őstag
Bocsika ma mégsem kerül hozzáma Wow inkább ha nálam lesz akkor írok, üdv ArmanD.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ArmanD.
őstag
Érdekelne valakit egy bontatlan World of warcraft alapjáték? Ha minden igaz ma kerül hozzám 1db.
Aki nem ismerné a világ legjobb játéka
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
ocsi19
senior tag
AKCIÓ!
Kingmax 512MB 800MHz DDR2 - 2.889.- - 1év garancia
Kingmax 1GB 800MHz DDR2 - 4.687.- - 1év garancia
Kingmax 2GB 800MHz DDR2 - 7.897.- - 1év garanciaToshiba 1GB Pendrive - 2.280.- - 5év garancia
Kingston 1GB Pendrive - 2.632.- - 1év garancia
Kingston SD kártya 1GB - 2.928.- - 1év garanciaSamsung 160GB ATA 7200rpm 8MB - 11.556.- - 2év garancia
Samsung 160GB SATA 7200rpm - 11.363.- - 2év garancia[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Én TV tunert keresek. A héten érdekel csak ..(present lenne
-
vashal
tag
Hali
nincs valakinek egy 80gb vagy nagyobb pata eladó vinyója(inkább maxtor v. samsung érdekelne).keresek még valami olcsó jó álapotú házat,2 db ide kábelt(legalább az egyik 80 eres legyen),ddr1 ramot (lehet 2x512 v. jó ár esetén 4x512 v. 2x1gb ,de egyformák legyenek).ajánlatokat ide v. inkább priviben várok
thx
-
ocsi19
senior tag
INTEL P4 775 C1.6GHz BOX (420) 800FSB L2 512KB
még 11hó gari
Ár: 7.000.-
-
kovi
senior tag
köszi srácok
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
kovi
senior tag
Tudtok esetleg veszprémben hangszerboltot? Esetleg használt hangszerek is vannak -e.
Egy dobot szeretnék venni ajándékba, de nincs 10-20-30 k.Illetve Audigy2 ZS 7.1 GOLD eladó! 12k. Aranyozott csatis. BULK-os.
GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest