Új hozzászólás Aktív témák
-
madve
tag
válasz barnam_ #4299 üzenetére
Köszi srácok, amúgy tényleg megegyeztem... Rosszul nem járok, az tuti... Jót jó áron , hamar, nagyon nehéz.... Sok utánajárás és egy nagy adag szerencse is kell
Helkis: van érdeklődőm a karimra. A héten választ kapok rá... Ha elmegy kell a karid...
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
madve
tag
válasz barnam_ #4294 üzenetére
Köszi a tippet! Már elvileg 6700 lesz... Nézegettem a 6550-et is. Mondjuk abból is jót kifogni nehéz...
A számlán sajna nincs ráírva, hogy hány év a gar... Mondjuk ez csak egy telefon kérdése, Silicium Computerben lett vásárolva.....
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
madve
tag
Hát itt a PH!-s teszt szerint is csak minimális az előnye a 6750-nek. Szerintem hiába emelték 1333-ra az FSB-t 1-2 %-kkal jobb csak. Szerintem DDR2-ből többet nem tudnak kihozni, DDR3 meg ugye még kiforratlan és késleltetései is igen csak rosszak. Amúgy egy árban vannak a 6700-esek meg a 6750-esek. Elvileg a P35-ös chipsetek támogatják az 1066 Mhz-s ramokat (asszem csak natívan) és így "elvileg" szinkronban mehet a ram és a prockó....
-
madve
tag
A 6800GS PCI-E vagy AGP? Mennyit gondoltál érte és mennyit kellene rádobnom, de ezt már priviben kérném tőled...
Másoknak:
Eladó lehet a videokártyám : GALAXY 7900 Gt 256 Mb-s, Zalman VF700-zal. Gari asszem júniusban járt le, amennyiben 1 év gar volt rá. (erre nem esküszöm meg... lehet 2 év...) Gyári hűtő megvan hozzá. 0 Km-es...
Együtt a ZALMI-val 35 k....Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
helkis
veterán
jó az! most notira gyűjtök, így csak lé kell!
Vedinitől 35k-ért vetem garis, zalmis, giga7900gt-tf-t 1.5hónapja.. gianninál akcióban 32k volt új 7900gt.. dúrva tényleg.. meg akinek sürge el kell adni, benyom egy 25k-s árat, onnantól mindenki arra hivatkozik! a 7900GT-dbe beszámolsz egy 6800GS-t? amit újra eladhatsz vagy megtarthatsz, a két kari különbségével (7900gt-6800gs) olcsóbbért odaadom a 8800GTS-t!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
madve
tag
Szia,
Teljesen megbolondulatam és C2D lesz. E6700, 2 X 1 Gb DDR2 1066Mhz Muskin RAM, P5K deluxe.
Adjam el... Könnyű azt mondani... Látom te nem számítasz be... Az a baj, hogy a 7900-eknek nagyon nagyot esett az ára. Amúgy marha jó kari, eddig csak a Ghost Recon 2 szaggatott rajta. Airborne, Bioshock ilyesmi frankón fut rajta 1280X1024-ben. Igaz a Bioshock full effektekkel csak 1024X768-al megy... Igaz nem értem némelyik game-et milyen atomerőműre tervezik...Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
madve
tag
Az igazság az, hogy S.Feri cseréli a konfigomat ha minden igaz és egy P5K deluxe lesz a lap. 1 héttel ezelőtt meghirdeted megveszem... Még a videokaridon filózom, csakhát el kellene adnom a 7900GT-m...
-
ballington
addikt
miért van az, hogy lassan itt az október, aztán zümmögnek a szúnyogok a fülem körül esténként?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
helkis
veterán
-Asus p5kc eladó! 775-ös tuninglap DDR2/DDR3 támogatással 1 hónapos, 2év gari van még rá, mindene megvan.. 26k
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
dokar
addikt
üdv güterslohból, cirka 1200 km-re veszprémtől. jó a sör. jó a kaja, bár tradícionális német kajálda sehol sincs, csak török, görög, meg olasz.
egész németország tele van nyugdíjasokkal és idős emberekkel.extra - SEXRay
-
helkis
veterán
eladó: Galaxy 8800GTS 640Mb 1.5év garral, dobozával , cd-vel, minden kütyüjével, kifogástalan állapotban - 75k beszámítás, csere nem játszik..
-
HEMP
aktív tag
lntel P4 proci s478 nincs valakinek eladó????? Vennék...
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
helkis
veterán
Őszi áreső!
-Abit NF7 + 2000+ AthlonXp Thorton mag, minden éle, sarka kiválló egészségnek örvend + rézmagos-cooler + 2x256Mb DDR400 PQI - 14k
-Abit NF7-S + 2500+ Barton@3200+ + minden éle, sarka kiválló egészségnek örvend, nagy réztömb hűtő (asszem aero7+ alja, mókuskerék elpusztult) + 2x512Mb DDR400, Radeon 9200 passzív, 80Gb Hdd - 30k
-Dlink DL-524 Wifi-router 1év garral - 8k (félretéve)
-Dlink ADSL-modem 360R - 5k -táppal-szürővel, kábeleivel..
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Daert
őstag
Hali!
Eladók a következő hardverek:
1- PTI AM889C 2GB MP3-4 lejátszó.
Fél éves,garanciás,újszerű állapotban.Nagyon szép a kijelző képe.
2,2''-os TFT, 262 ezer szín
Video/Fotó/Szöveg megjelenítés
MP3/WMA lejátszás
Beépített FM rádió, diktafon
Beépített játék
Lithium akkumulátor
Ár:10000
2- Sapphire 1650XT PCi-exp 256MB vidkari,garanciás,tokkal-vonóval minden tartozékával.
Irányár :25000 forint
Érd priviben! -
Male
nagyúr
válasz Balamber:) #4256 üzenetére
Mondjuk ha akkor mondod....
Mostmár mindegy, megcsináltam, és működik -
dokar
addikt
Holnap elutazok Németországba, addig ne keressetek, de pénteken már jövök vissza Veszprémbe.
extra - SEXRay
-
Veszprémi csóka tesztelte?
http://mobilarena.hu/cikkek/2007-09-21/panasonic_vs6_szake/Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
dokar
addikt
ma megünnepeltük a szülinapomat a menyasszonyommal. ott volt vedini és a kedvese is. a horváth kertben voltunk. nagyon jót ettünk és ittunk. ma vagyok 26, de nagyon fiatal vagyok.
extra - SEXRay
-
Archer
őstag
Üdv!
Eladó egy táj-mobile-os K700i. Minden gyári tartozéka megvan és nagyon szép állapotban van. 15K
Valamint egy fél gigás EZAV Emp200 mp3 lejátszó. Ennek sincs semmi baja(egy-két kopás van rajta). 8KBeszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
HEMP
aktív tag
Vennék PCMCIA csatolójú modemet Pannonost ill. függetlent!''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
helkis
veterán
eladó cuccok:
-Abit NF7 + 2000+ AthlonXp Thorton mag, mindenéle sarka kiválló egészségnek örvend + rézmagos-cooler + 2x256Mb DDR400 PQI - 17k
-Abit NF7-S + 2500+ Barton@3200+ + mindenéle sarka kiválló egészségnek örvend, nagy réztömb hűtő (asszem aero7+ alja, mókuskerék elpusztult) + 2x512Mb DDR400, Radeon 9200 passzív, 80Gb Hdd - 39k
-Dlink DL-524 Wifi-router 1év garral - 8k
-Dlink ADSL-modem 360R - 5k"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Rabbitf_24
addikt
sziasztok
eladó a konfigom:
Intel Celeron D350 3.2GHz (1 év gari) tuningpotenciál nagy...
Zalman 7000B Cu LED
Abit IS7 E2 AGP, DDR400, LAN, USB 6X, 2 SATA, 4 ATA
2 X 1 GByte Kingmax DDR 400 (1 év gari)
AGP Sapphire X1950GT 256MByte DDR3, 256 bit (2 év gari)
Samsung 80GByte ATA
SB Live 5.1 Digital
Asus 1814 BLT (SATA) (1 év gari)
Asus Atlas 450W (1 év gari)
DTK Ház
senkit se érdekelne akár darabokba is....... -
kem
addikt
1.konfig
-alaplap -4k
-P4 1,5GHz Pentium -5k
-P4 1,7GHz Celeron -4k
-384Mb SD ram -6k
-hálókártya+floppi -1k
-ház -2k
-táp -2k
video hdd és cd nélkül: 19 vagy 20,000
2.konfig
-787MHz P3 Celeron -3k
-256Mb SD ram -4k
-hálókártya+floppi -1k
-ház -2k
-táp -2k
video hdd és cd nélkül: 12,000
videókárgya:
-TNT2 -1k
-gef2 mx400 -2k
-gef4 mx440 128bit/passzív -5k
-ATI rad 9200,-4k
-Sony CD író -1,5k
Beáraztam a cuccokat.
tápom nincs külön, csak olyan ami hangos vagy megbarkácsolt.
videókártya mehet külön, minden kedden megyek veszprémbe busszal.
esetleg lehet variálni.Köszi!
-
HEMP
aktív tag
Compaq, Fujitsu-Siemens PII-esek egérrel billenyűvel 10GB tárhellyel 5000,- HUF!
Nokia, IBM 17''os CRT moncsik 5000,-HUF!
[Szerkesztve]''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
-
csizzah
aktív tag
Sziasztok!
Lassan azt hiszem gépet kéne fejlesztenem, ezért megválnék egy két cuccomtól, ha érdekel valakit:
Intel P4 2,4/512/800 HT Northwood proci Arctic cooling super silent ultra TC hűtővel [link], csak együtt adom 12k.
Alaplap Abit IS7 E2, Intel 865 chipkészlet,[link] 6k (pici szépséghibája a lapnak hogy a cpufan tápcsatija nem működik, kezdetek óta ilyen, sosem zavart ezért nem vittem vissza gariztatni, amúgy doboza, cd, kábelek, kézikönyv megvannak hozzá.)
Leadtek 6600Gt AGP[link] + Primecooler vga hűtő[link], a kártyának is megvan a doboza, driver cd, játékok, gyári hűtője is, a hűtő doboza, kellékei is megvannak, a rambordákat sosem raktam fel. Árat mondjatok rá.
Üdv -
-
Male
nagyúr
Hm.... lehet... mondjuk nekem csak ilyen legolcsóbb forrasztóm van, nem tudom ez mennyire kivitelezhető vele... de ha a fúrás nem jön be, kakor ezt próbálom ki
Pedig az, egy Nikon E2100. Az akksitartó fedelének a rögzítésénél van a gond... amibe belekapaszkodna egy kis pöcök, az repedezett össze.... addig eljutottam, hogy a repedezett részt eltávolítottam, szóval a neheze megvan
(meg kéne csinálni, mert olyan helyre megyek, ahol nem lehet elvileg fotózni... egy ekkora gépet meg talán elő tudok kapni, amíg nem figyelnek ) -
Rabbitf_24
addikt
Eladó a konfigom:
Intel Celeron D350 3.2GHz (1 év gari) tuningpotenciál nagy...
Zalman 7000B Cu LED
Abit IS7 E2 AGP, DDR400, LAN, USB 6X, 2 SATA, 4 ATA
2 X 1 GByte Kingmax DDR 400 (1 év gari)
AGP Sapphire X1950GT 256MByte DDR3, 256 bit (2 év gari)
Samsung 80GByte ATA
SB Live 5.1 Digital
Asus 1814 BLT (SATA) (1 év gari)
Asus Atlas 450W (1 év gari)
DTK Ház -
kem
addikt
Igényfelmérés:
2 konfig eladó lenne ha érdekel valakit:
1.
-P4 1,5GHz Pentium vagy 1,7GHz Celeron
-384Mb SD ram
-floppi+ház+táp+hangkártya.
2.
-787MHz P3 Celeron
-256Mb SD ram
-floppi+ház+táp+hangkártya
választható elemek mind2 géphez:
Videókártya: TNT2, gef2 mx400, gef4 mx440, ATI rad 9200,
Sony CD író (ebből csak 1 van)
hálókártya
9Gb HDD
7Gb HDDKöszi!
-
Male
nagyúr
Mármint nekem?
Köszi, az nagyon jó lenne!
Ennek álltam neki: [link]
Két apró lyukat kell fúrni az összerepedezett rögzítő helyére, és egy ilyesmit hajlítani bele valami vékony drótbol... ha van egy kis időd megbeszélhetnénk! ( ha esetleg elvállalnád, az még jobb lenne.... gondolom meg tudunk egyezni )
madve: mindössze két apró lyukat kell csinálnom kb 2-3mm vastag műanyagba... annyit csak kibírna.... remélem -
Chieftec
őstag
Hali
Nekem surge kellene egy atx haz es egy 20 giga koruli vinya akinek van szoljon, veszpremben indulok erte azonnal. -
Chieftec
őstag
válasz urban racer #4175 üzenetére
Evvan, pedig meg egy honap es meglett volna az optika.
-
-
Male
nagyúr
Nincs valakinek egy nagyon vékony fúróhegye? Max 1mm-es de inkább vékonyabb kéne... 0.5mm, ha ilyen egyáltalán létezik
Kölcsönbe 1-2 napra, vagy akár meg is venném (gondolom nem drága egy ilyen). -
Tanya-
tag
Sziasztok,
Toyota Yarishoz keresek hozzáértő szerelőt, aki hibatárolot tudna olvasni. Aki tud valami profi szakit kérem dobjon egy privit.
Köszi -
Daert
őstag
Eladó lenne egy PTI AM889C 2GB MP3-4 lejátszó.
Fél éves,garanciás,újszerű állapotban.Nagyon szép a kijelző képe.
2,2''-os TFT, 262 ezer szín
Video/Fotó/Szöveg megjelenítés
MP3/WMA lejátszás
Beépített FM rádió, diktafon
Beépített játék
Lithium akkumulátor
Ár:10000
Inf.: [link]
Érd. :privi -
KaZo
tag
Hali! Keresek 300W ATX tápot olcsón, Veszprémben.
Amíg csak fizetgetnek, addig csak dolgozgatunk... Intel(R) Core(TM) i5-4300M CPU 8GB
-
JamesHolden
aktív tag
Nem érdekel valakit egy Logitech kormány?
Tökéletes állapotábán van, szinte csak kipróbálás szintjén lett használva...
Még garis
[link] -
Pinya007
aktív tag
Szept. 22-én, szombaton Critical Mass bringás felvonulás Veszprémben!
Részletes információk: [link]Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Hybryd
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud esetleg prezentálni egy eladó vitamaxos SIM-kártyát?
Nem a jó szám meg a mega-egyenleg a lényeg, hanem hogy óccó legyen és hívható (meg azért csörgetni még tudjak róla ) -
b-max
senior tag
1-4 gigás pendrive-ot keresek olcsón.
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
doc
nagyúr
köszi mindenkinek, megoldódott
-
Male
nagyúr
Nem fűt eléggé a procid? Sokat kell várni rajta az ebédre? Vegyél inkább tűzhelyet!
Eladó egy soha nem használt Indesit KP648MS.B Gasherd típusú, igencsak komoly tűzhely: [link]
Mivel gari nincs, így kb féláron vihető! (mint a linken is látható, 750 ajró az új ára... némi matekkal ebből kijön, hogy 100.000Ft körüli irányárat tartanék reálisnak!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest