- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
coolcave
tag
Nem volt még ATI kártyám, de ha csak TV-n van kép feltehetőleg jó lesz. Azt, hogy miképp kell az ATI-nál az overlayekkel machinálni, na azt nemtom...
-
Drizzt
nagyúr
Néha maga a film van ''elrontva'', volt ilyen, amikor digitalizáltam filmet, hogy ilyenre sikeredett.
-
PonPon
senior tag
Tehát akkor ugy kell csinálni hogy csak a Tv-n legyen kép?
-
coolcave
tag
Nekem Geforce4-em van, de ott is érzékelhető a dolog és előtte is látható volt gef2-n akkor , ha nem egyedül a TV-n volt a kép vagy nem volt bekapcsolva a TV teljesképernyős eszköznek (egyébként jó). Mert, ha egyedül van a TV-re nyomva a kimenet vagy teljesképernyős eszközként van a twinview esetén beállítva, akkor másképp kezeli az overlayt. Bár ez kicsit ködös nekem is, valójában nem tudom mit kezel másképp akkor...
-
PonPon
senior tag
Hello! Lenne egy problémám, mégpedig hogy ha DVD-t nézek a TV-n (VGA: Radeon 8500) akkor a kép gyakran visszintes csikokban elcsúszik; láttam ilyet már játékok alatt is de ott a ''Vertical Synchronization'' bekapcsolásával (ha volt ilyen a game-ben) megoldhato volt ez a probléma.
Kérdés: A TV-n mit csináljak? Power DVD-t használok. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged