Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
coolcave
tag
Nem volt még ATI kártyám, de ha csak TV-n van kép feltehetőleg jó lesz. Azt, hogy miképp kell az ATI-nál az overlayekkel machinálni, na azt nemtom...
-
Drizzt
nagyúr
Néha maga a film van ''elrontva'', volt ilyen, amikor digitalizáltam filmet, hogy ilyenre sikeredett.
-
PonPon
senior tag
Tehát akkor ugy kell csinálni hogy csak a Tv-n legyen kép?
-
coolcave
tag
Nekem Geforce4-em van, de ott is érzékelhető a dolog és előtte is látható volt gef2-n akkor , ha nem egyedül a TV-n volt a kép vagy nem volt bekapcsolva a TV teljesképernyős eszköznek (egyébként jó). Mert, ha egyedül van a TV-re nyomva a kimenet vagy teljesképernyős eszközként van a twinview esetén beállítva, akkor másképp kezeli az overlayt. Bár ez kicsit ködös nekem is, valójában nem tudom mit kezel másképp akkor...
-
PonPon
senior tag
Hello! Lenne egy problémám, mégpedig hogy ha DVD-t nézek a TV-n (VGA: Radeon 8500) akkor a kép gyakran visszintes csikokban elcsúszik; láttam ilyet már játékok alatt is de ott a ''Vertical Synchronization'' bekapcsolásával (ha volt ilyen a game-ben) megoldhato volt ez a probléma.
Kérdés: A TV-n mit csináljak? Power DVD-t használok. Köszi.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest