- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
csokolade #67 üzenetére
jól van...
Persze tisztelet a kivételnek.Csúszós csapágyas ventiket még jól meg lehet házilag javítgatni, persze csak akkor ha már nem kopott ovál alakú a rézperem, mert akkor már annak is annyi.
Én itthon parafin olajat használok a sleave bearing csapágyas ventikvez...ez nekem nagyon bevált.
Itt a neten láttam valahol,hogy egy szervízes ezzel javította a ventiket, mert ez nem lép semmilyen anyaggal kémiai reakcióba éa ezért jó.Goyós (ball bearing) csapágynál szívás mert ott jó minőségű zsírt kell használni, mert a híg zsírnak nincs kenése. Golyós csapágyat tilos olajozni!!!
Meg jó nehéz szétszendi a 2 Z-s csapágyat, hogy ne hajlítsd el a kis fémlapot ami mindkét oldalról lezáraja a csapágyat. De ez is, kis ügyességgel megoldható.
De ha friss zsírral is darálós hangja van akkor már berágódott a csapágyház és kuka.sajnos sokan nem így gondolkodnak, mint te és sportot csinálnak ebből az átverősdiből, de már volt itt arra példa, hogy le lett vadászva egy-két kis gyökér...és rá lett húzva a fejére az alsógatyája
-
buherka
addikt
Persze erről a vevő általában nem tud
Én is vettem itt a PH-n VF900-at, olyan csapágyas volt mint az állat. Olyan hangja volt mint egy kávédarálónak
Persze az eladó azt mondta, hogy olyan csendes hogy alig lehet hallani. A hazug kutya!Aztán találkoztunk még egyszer és visszaadta a pénzem, mert mondtam neki hogy a vonóhorgon fogom végighúzni a Váci úton, ha nem csengeti vissza a pénzem.
Szerencse hogy tudtam, hogy hol lakik.
Bónusznak kapott egy negatív értékelést a megbízhatósági listán.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest