- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
''Javaslom, hogy NE keverjük a szezont a fazonnal!!! Az AMD K5 és a K6-2 egészen különböző procik! ''
Jól van na! Észrevettem AMDK5-re gondoltam, csak elírtam
Amúgy az összes többi megjegyzés nem érdekel, mikor mit és milyet csinált a Cyrix!
Nekem volt egy belőle és a személyes észrevételem az volt, hogy szarabbul ment a quake 1. (Ha nem hiszed el, nem tud érdekelni, csak ne nézz hülyének.Én személyesen ott ültem a monitorom előtt és ezt láttam. Ne akard bemagyarázni hogy nem láthattam ilyet.) Azért mindíg ezt a játékot hozom fel, mert akkor az volt a csúcs. Amikor visszaraktam az AMDK5-100 procit, sokkal élvezhetőbb volt a játék. Lehet MHz-re gyorsabb a Cyrix, de az engem nem érdekel, öszzhatása az a kaki.
Ebben a topicban véleményeket kell nyilvánítani a Cyrix-ről Szerintem az én tapasztalataimból ítélve a véleményem az, hogy a Cyrix egy jó nagy kalap sz@r.
Irodába lehet használni, amúgy kuka. -
putti
aktív tag
''''Egy 166 Mhz-s Cyrix-ot s régi AmdK5 100Mhz-s procim verte.''
Ez egészen egyszerűen hülyeség. ''
Lehet neked hűlyeségnek hangzik, de amikor az AMD-K2 100Mhz helyére beraktam egy 166Mhz-s Cyrix-et, a fejemet ütöttem a falhoz, mert a Quake 1 látványosan lelassult.Visszasírtam ám akkor az amd-t!! Mindegy mérges lettem és egyből egy pentium 200Mhz ugrott be. Itt a Cyrix nálam elásta magát, persze ki-ki maga döntse el, mennyire szimpatikus számára. Később is voltak próbálkozásai, de azok is kudarcba fulladtak. Cyrix provikat szerintem nem asztali gépekbe kell gyártani, de ez most nem vonatkozik a régebbi időszakra. -
putti
aktív tag
Nekem annak idején volt Cyrix procim. A saját tapasztalataim szerint kaki!!
Egy 166 Mhz-s Cyrix-ot s régi AmdK5 100Mhz-s procim verte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged