- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát remélem úgy is lesz meg egyenlőre az end-game tartalom is kérdéses. 'amit sztori után max szinten lehet csinálni'
Azt tudom, hogy már bejelentették hogy adnak ki új karikat később a megjelenés után meg lesz valami dungeon run ami randomizált és ismételni/farmolni lehet majd.
-
nubreed
veterán
Ez mind szép és jó, de jó lenne már tudni a Starfield megjelenési dátumát, de először is azt, hogy mikor lesz a Starfield -nek szánt külön önálló event amit már belengetett a Bethesda nem rég. Egymásnak teljesen ellentmondó pletykák keringenek a neten, hogy mikor jöhet a Starfield. Valakik szerint újabb delay várható és lehet, hogy eltolja a Bethesda a kedvenc megjelenési dátumáig, az az 11.11 -ig. De az is kering, hogy tartani tudják majd az első félévet és június 31-ig biztosan kijön.
-
Daelion
őstag
Én kíváncsi leszek rá.
Elvileg valamennyire looter shooter lesz sztorival illetve a fejlesztők Far Cry stílushoz is hasonlítgatták.
Mint nekem akinek looter shooter-ből nem lehet elég már csak azért is muszáj lesz kipróbálni.Szerencsére most kivételesen van passom azt majd ott kipróbálom.
'azt azért remélem, hogy nem lesz agyon erőltetve a co-op játék mert én inkább soloban játszom ezeket'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Medence topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest