- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát remélem úgy is lesz meg egyenlőre az end-game tartalom is kérdéses. 'amit sztori után max szinten lehet csinálni'
Azt tudom, hogy már bejelentették hogy adnak ki új karikat később a megjelenés után meg lesz valami dungeon run ami randomizált és ismételni/farmolni lehet majd.
-
Daelion
őstag
Én kíváncsi leszek rá.
Elvileg valamennyire looter shooter lesz sztorival illetve a fejlesztők Far Cry stílushoz is hasonlítgatták.
Mint nekem akinek looter shooter-ből nem lehet elég már csak azért is muszáj lesz kipróbálni.Szerencsére most kivételesen van passom azt majd ott kipróbálom.
'azt azért remélem, hogy nem lesz agyon erőltetve a co-op játék mert én inkább soloban játszom ezeket'
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest