- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Enermax házak sem drágák egyébként, bár megnézni nem sokat tudtam, mivel nem működött a weblapjuk, és nem volt türelmem keresgélni... Azt hiszem herta árlistájában láttam néhányat.
Aerocool házak meg mistralban vannak dögivel (legalábbis a 13. kerületben levő boltjukban elég sok volt)... lehet nézegetni őket, van sok szép. -
Akheron
senior tag
Dragon egész jó árban van most, és lehet táp nélkül kapni... az újabbakban sajnos van táp (biztos sokan örülnek azért ennek), ráadásul jóval drágábbak is :(
Amit én rendeltem, az is brutto 34-35 lesz, és még csak nem is nagytorony, csak midi. :U (bár majdnem akkora, mint egy nagytorony, csak ez is 4x5,25-ös, mint a midik)
A BX és CX típusokon viszont lehet cserélni az előlapi díszítőpanelt :) Azt hiszem négy típusban és négy különböző színben lehet kapni (persze lehet, hogy magyarországon nem, ki tudja :D).
Az egyik CX-es modellt lehet kapni ugyan táp nélkül, de az sem olcsóbb sokkal, mivel ahhoz meg plexi oldallapot adnak.. persze nekem is tetszik a plexi oldallap, de ennyit nem áldozot rá, azt hiszem :)
Chieftec házakban viszont egy darab venti sincs, ha jól tudom :U -
Akheron
senior tag
Szerintem nagyban függ attól is, hogy milyen a stílusa, nem csak az ár határozza meg.
Nekem például nem igazán jönnek be a Xaser házak... ha nem sajnálnám a pénzt rájuk, akkor sem Xasert vennék. Például szörnyű szerintem, hogy ilyen több lépcsőben világító gyerekes mintákat (pl. tűzlabda) képesek az előlapra szerelni.
Egyébként nagyon igényesen kialakított házak, ez nem vitás, de szerintem sokan a komolyabb, elegánsabb házakat részesítik előnyben. (a legtöbb coolermaster ház nekem is tetszik pl.).
Xasereken imho moddolnivaló sincs sok, ez is negatívum lehet egyeseknek :)
Én egyébként most fogok venni egy Chieftec BX02BBSL-t ([L]http://www.kellytech.hu/hun/case/chieftec/bx02.htm[/L]). Eddig csak noname és codegen házaim voltak, szerintem nagyon fog tetszeni azok után...
Apropó codegen: az ősrégi, kb. 3-4 éves házam sokkal stabilabb volt. Nem igaz, hogy képtelenek normálisan szegecselni azt a rohadt alut. A váz tele van ferde, görbe, vagy éppen lötyögő szegecsekkel.. a ház stabilitását kb. teljes egészében a 6-7 csavarral felszerelt oldallapot és a felső lap adja (ha nem csavarozom, hanem csak a helyére illesztem a lapokat, az egész ház rezonál). Mellesleg az oldallapokon levő kis ''fülek'', amivel a házba kapaszkodik, az első néhány héten állandóan elgörbültek a ház összeszerelésekor, annyira puha fémből készültek.
Persze mindemellett tény, hogy olcsó, nem néz ki annyira rosszul és teljesen használható... de aki valóban szereti a gépét, annak szerintem ez nem elég.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest