- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Hát pont 280-on volt, ment a super pi (32M), hőfok (tesztelni akartam hogy mennyire melegszik a hyper6+ ezért 1.6V-ra raktam) 52°C, mondom, oké, nincs gond, megrángatom az egeret, semmi, fagyott kép, semmi nem használ, erre fogtam azt reset, erre felbúg a gép, és semmi, még meg se nyikkant, de a venik, meg minen ment, de semmi más, 9.0-ás alaplapi hibaüzi. Aztán kiderült hogy csak szimplán meghalt, de nem a tuningtól, hanem vmi akármilyen kis szar fogta magát, az meghalt. De garis, ugyhogy minden happy! (azért nemtom megmondani hogy mitől, mert a boltosok se tudták, de semmi nem volt égett, a q-otes hűtés is csak langyos volt, de tök mind1.)
-
Zull
senior tag
Az én 630-asom 271-en vígan szaladgált, ami 1:1-es osztásban 1084-lenne, és akkor leveszem 270-re, vagy még kisebbre (az enyémtől is függ majd) és akkor ki is használom, mind a procit, mind a mem-et, csak sajna még nem tom hogy mit tud a procim, mert mint említettem, szimplán elszált az AW8-MAX-om, de ma meglesz
és a mem is vmikor.
-
Zull
senior tag
Hát igen, ezértis nem mentem még el a boltba, meg olvastam egy tesztet is, ott a timeingokra ültek rá naon, és ott a nagyon kicsi timeing-ű 533-as kb 5fps-el volt lemaradva az 1000-es ramoktól. Amugy azért 8000UL, mert az 533-as Corsair után ennek a legjobb a timeingja, ez biztos, azértis UL.
-
Zull
senior tag
Már megjött a 8000UL-em, csak be kéne menni érte a boltba, meg el kéne menni a gariztatott alaplapomért (mert sajna a 630-as 4200-nál zúzta a super pi-t, és az alaplap elszállt, és vicces, hogy nem is a tuningtól halt meg
) na de mind1, pedig érdekelt volna a dolog.
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
ecet-et érdemes meglérezni, az ő 630-as p4-e 4.5-ön még bebootolt, egy gigabyte g-power pro-val. Szerintem azt lenne érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest