- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
A helyes kérdés inkább úgy hangzana, hogy miért kell a hűtőventillátorok furatját, kallantyúját minden foglalat után fél centivel odébb tenni, és hogy csak emiatt mondjuk 20 év alatt mennyi extra hűtőventillátort és bordát kellett megvenni, majd kidobni, és a hulladékfeldolgozókban feldolgozni - és hogy ez mennyibe kerül az európai uniónak.
Nem számolom ki, de családonként egy számítógép ára biztos megvan. -
D55
senior tag
"De ettől még olcsóbb nem lesz egy centel se csak nekem lesz drágább amikor külön hűtőt is kell vennem."
Egyrészt. Másrészt meg tucattermékek esetén megérteném az ilyesmit, ahol egy átlag háztartás vesz éves szinten 3-5-8-100 darabot valamiből és csak gyűlik a szemét. Nyilván. De itt vannak olyan szinguláris termékek, amiknek a dobozát az ember igen is szeretné nézegetni, mert mondjuk így tud mindig motivált maradni, ha jönnek a kegyetlen túlórák. Most csak mondtam egy példát, helyettesítse ide bárki a saját életére jellemző erőfeszítéseket. De értetik. Az EU törvényhozása manapság viszont szerintem valahogy látványosan nem akar tudomást venni az emberek közérzetére kiható kis apró mindennapi dolgokról és ezeken átgázolva szabályoz mindent a környezetvédelem zászlaját egyre görcsösebben rázva és azt így nagyon sokak számára visszatetszővé téve...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest