- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Jogos a felvetésed, ha és amennyiben a nem a CPU méretbeli különbsége vagy bármilyen alaplapi felépítés követeli meg a változtatást. Én mondjuk kimaradtam ebből az állandó gépcseréből mivel most egy AMD A8-7600-as gépről váltottam feljebb. Gondolkodtam az AM4 tokozáson is, de inkább kihagytam és maradtam AM5 belépő szinten, nekem ez bőven megfelel, még játszani is tudnék rajta.
Más.
#61ROBOTER
Ami pedig a műanyaghulladékot érinti, teljesen jogosnak érzem. Mióta ide költözött egy multi és oda járok bevásárolni mással sincs tele a kuka, mint műanyaggal. Húst ritkán veszek náluk, mert baromi nagy csomagba teszik bele azt a picike húst. A megoldás pedig a csemegepult lenne, mint minden értelmes üzletben. Jelenleg eljárok henteshez ezzel is csökkentve a műanyag hulladék mennyiségét és látszólag minőségibb, frissebb árut kapok. -
vaakuum
addikt
Vagy hogy a max 100 Wattos procihűtőknél ez most téma, de a lassan 400 Wattokat zabáló VGA-k esetében meg szinte lehetetlen önálló megoldást alkalmazni, ott is venned kell kapcsolt áruként minden alkalommal egy hűtőt. Pedig ott is megoldhatnák a szabvány hűtőrögzítést, és akkor csak a kártya évülne el, a hűtőt meg lehetne vinni tovább...
-
ddekany
veterán
Na igen, ezeknél is odaléphetne az EU, hogy kompatibilis kell maradjon. Vagy, hogy minden notebook-on kötelező és könnyen elérhető legyen a váltás a max 50%, 80%, és 100%-ig feltöltés közt (akku élettartam növelő, mivel 90%-ban asztali gépek a notebook-ok). Nagyon sok jót kell még tenniük, hogy ledolgozzák a cookie consenteket...
-
J.C.G.
aktív tag
Azzal még egyet is értek, hogy a szükségesnél ne legyen nagyobb a termékek csomagolása. De ettől még olcsóbb nem lesz egy centel se csak nekem lesz drágább amikor külön hűtőt is kell vennem. Tök jól elvagyok a ryzen 5 8500g gyári hűtő teljesítményével és hangjával. Telefonok is mennyivel olcsóbbak lettek töltő nélkül.
-
zebra_hun
veterán
Nem érdekel a doboz. Az igen, hogy magyarba az összes (i9-ről beszélek) 1.48-1.52V VID-es procik jöttek. Válogatott alja, selejt.
Az 1.40V és alatta mind usa, stb.
Sok százat írtunk össze, de az itt forgalomba került cpu-k mind ilyenek.
Ha tálcás lesz, még véletlen sem lehetséges. Igen, felbontanak a boltok, binnelnek, tudom. Nagykerekkel együtt.
Totál nem érdekel a béna doboz. Ennyi a gond vele.
Gondolom nem olvastad az ellenérvet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új rendelet vonatkozik majd az AMD-re és az Intelre is, amelynek a két cég részben már megfelel.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest