- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Na igen, ezeknél is odaléphetne az EU, hogy kompatibilis kell maradjon. Vagy, hogy minden notebook-on kötelező és könnyen elérhető legyen a váltás a max 50%, 80%, és 100%-ig feltöltés közt (akku élettartam növelő, mivel 90%-ban asztali gépek a notebook-ok). Nagyon sok jót kell még tenniük, hogy ledolgozzák a cookie consenteket...
-
ddekany
veterán
válasz
Dragon3000 #38 üzenetére
CPU hűtővel az van, hogy mire CPU-t cserélek, az új már rég más foglalat, így a régi nem-gyári hűtő és a gyári hűtő is megy a régi CPU-val. Így tehát marad az állapot, hogy van 1 CPU, és ahhoz 2 hűtő. Több a hűtő a világban, mint a CPU, így némely hűtő kihasználatlan marad.
Telefontöltő: Itthon 3 telefonhoz járt 3 töltő, de egyiket se használja senki, mert számítógépen tölt. Neked meg máshogy adta az élet, te felhasználtad amit kaptál. De az eredő, hogy összesen kevesebb töltőt kell gyártani, ha csak az veszi meg, akinek ténylegesen épp kell egy.
-
ddekany
veterán
Most meg leszek kövezve, de én ennek örülök. CPU hűtő helyett úgy is jobbat veszek, nekem a gyári túl zajos. Csak sajnos gyakran nincs OEM abból amit kinéztem magamnak, és utálom, hogy kapok egy hűtőt, amit nem fogok használni (na meg valami kirakati majomkodós ablakos gigacsomagolást). És csak gyűlnek. Én a töltő dologgal is így vagyok... Lehet rajta fillért b*szni, hogy én ennyit fizettem, mi az hogy már nem adnak töltőt sem... de, nálam csak gyűlnek a töltők is a fiókban, a gyári hűtőkkel együtt. Egy gyökér dolog, hogy akkor is kapok, ha nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest