- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Erre van az, hogy normális gyártótól kell venni a hűtőt, akik az új foglalatokhoz gyártanak új lefogatott a régi hűtőköz, van sok márka, akik élnek ezzel a lehetőséggel, sőt van amelyik ingyen adja...
A telefontöltővel az a gond, hogy kiszedték a csomagból és semmivel sem lett olcsóbb a termék, de ha kell töltő, akkor egész szép felárért cserébe biztosítja a cég a számodra, ez akárhogy nézem ocsmány eljárás, ennek úgy kellene működnie, hogy alapjáraton nincs töltő a csomagban, de ha igényed van rá, akkor ingyen adnak a készülék mellé. -
Dragon3000
nagyúr
Érdekes nekem kb 2 plusz töltőm maradt telefon esetében, mert azok a telefonok tönkre mentek, az összes többi ment a telefonnal együtt, amikor eladtam. Ezen kívül sokat értem volna ezekkel a töltőkkel, miközben minden új telefonom esetében jött az egyre gyorsabb töltés, pl 5W/10W/33W/120W, így sokat nem érek a régi két 5W-os töltővel telefon szempontjából, viszont máshoz lehet használni. Ugyanez a cpu hűtővel, eddig minden esetben adtam a cpu mellé, amikor eladtam és sok esetben a vásárló örült a gyári hűtőnek, így egyetlen gyári hűtő sem maradt a nyakamon.
-
PTM
aktív tag
Én is így vagyok ezekkel. Processzorokhoz korábban se adtak már hűtőt, de lehet azért, mert K végű Inteleket vettem.
Remélhetőleg a csomagolások pedig általában összemennek, sokszor ló nagy dobozokba vagy műanyagba teszik az amúgy apró termékeket. Tudom, hogy a csomagolás véd is, de van ami egyértelműen túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged