- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Erre van az, hogy normális gyártótól kell venni a hűtőt, akik az új foglalatokhoz gyártanak új lefogatott a régi hűtőköz, van sok márka, akik élnek ezzel a lehetőséggel, sőt van amelyik ingyen adja...
A telefontöltővel az a gond, hogy kiszedték a csomagból és semmivel sem lett olcsóbb a termék, de ha kell töltő, akkor egész szép felárért cserébe biztosítja a cég a számodra, ez akárhogy nézem ocsmány eljárás, ennek úgy kellene működnie, hogy alapjáraton nincs töltő a csomagban, de ha igényed van rá, akkor ingyen adnak a készülék mellé. -
Dragon3000
nagyúr
Érdekes nekem kb 2 plusz töltőm maradt telefon esetében, mert azok a telefonok tönkre mentek, az összes többi ment a telefonnal együtt, amikor eladtam. Ezen kívül sokat értem volna ezekkel a töltőkkel, miközben minden új telefonom esetében jött az egyre gyorsabb töltés, pl 5W/10W/33W/120W, így sokat nem érek a régi két 5W-os töltővel telefon szempontjából, viszont máshoz lehet használni. Ugyanez a cpu hűtővel, eddig minden esetben adtam a cpu mellé, amikor eladtam és sok esetben a vásárló örült a gyári hűtőnek, így egyetlen gyári hűtő sem maradt a nyakamon.
-
PTM
aktív tag
Én is így vagyok ezekkel. Processzorokhoz korábban se adtak már hűtőt, de lehet azért, mert K végű Inteleket vettem.
Remélhetőleg a csomagolások pedig általában összemennek, sokszor ló nagy dobozokba vagy műanyagba teszik az amúgy apró termékeket. Tudom, hogy a csomagolás véd is, de van ami egyértelműen túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új rendelet vonatkozik majd az AMD-re és az Intelre is, amelynek a két cég részben már megfelel.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest