- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Jogos a felvetésed, ha és amennyiben a nem a CPU méretbeli különbsége vagy bármilyen alaplapi felépítés követeli meg a változtatást. Én mondjuk kimaradtam ebből az állandó gépcseréből mivel most egy AMD A8-7600-as gépről váltottam feljebb. Gondolkodtam az AM4 tokozáson is, de inkább kihagytam és maradtam AM5 belépő szinten, nekem ez bőven megfelel, még játszani is tudnék rajta.
Más.
#61ROBOTER
Ami pedig a műanyaghulladékot érinti, teljesen jogosnak érzem. Mióta ide költözött egy multi és oda járok bevásárolni mással sincs tele a kuka, mint műanyaggal. Húst ritkán veszek náluk, mert baromi nagy csomagba teszik bele azt a picike húst. A megoldás pedig a csemegepult lenne, mint minden értelmes üzletben. Jelenleg eljárok henteshez ezzel is csökkentve a műanyag hulladék mennyiségét és látszólag minőségibb, frissebb árut kapok. -
J.C.G.
aktív tag
Azzal még egyet is értek, hogy a szükségesnél ne legyen nagyobb a termékek csomagolása. De ettől még olcsóbb nem lesz egy centel se csak nekem lesz drágább amikor külön hűtőt is kell vennem. Tök jól elvagyok a ryzen 5 8500g gyári hűtő teljesítményével és hangjával. Telefonok is mennyivel olcsóbbak lettek töltő nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest