- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Milyen türelmetlenségről beszélsz? Kéred, hogy én mutassak cáfolatot, amikor én csak kértem. Aztán leírtam megint, hogy én csak kértem. Erre te azt hiszed, türelmetlen vagyok.
Végülis neked is az a végkövetkeztetésed, hogy nem befolyásol a kereszténységen az, ha mondjuk lenne Jézusnak felesége. Hogy tudatosítsam benned: soha sem állítottam, hogy volt felesége Jézusnak. Sőt, magam is azon a véleményen vagyok, hogy nem volt. Csak azt vitatom, hogy milyen alapon jelented ki 100%-ra, hogy nem volt felesége, mikor ezt konkrétan nem írja le a Biblia. Ha igen, kiváncsian olvasom, akárki belinkelheti. Igen, mert kiváncsi, és nem türelmetlen vagyok, ahogy te azt tévesen gondolod.
Isten meg nyilván a zsidó népet bírálja, ha ők a kiválasztott nép. A szövetségi kapitány is a saját csapatának ad utasításokat, nem az ellenfélnek. A zsidók meg nem ismerték el Jézust megváltónak, különben keresztények lennének. Mint ahogy az első keresztények is zsidók voltak.''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Blu-ray lejátszók
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest