- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Isten mivel Ő a teremtőnk ismeri a korlátainkat.
Egyébként nem tudom honnan jött ide, hogy minden embernek egyformák-e a korlátai. Persze, hogy nem, de ezzel Isten is tisztában van, hiszen Ő ismer minket a legjobbanSzerintem a szexuális problémák zömét az okozza, hogy a mai korszellem úgy tekint a szexre mint egy szükséglet amit ki kell elégíteni. Kb. mint az éhsége, az evéssel. Holott a szex arra van, hogy örömet szerezz a számodra legfontosabb személynek, ami által másodlagosan te is hatalmas örömben részesülsz. De ma már csak az én elégüljek ki számít. Pont ezt fejezi ki számomra az is, hogy mindegy hogyan, kivel csak csináld, hogy neked jó legyen a másik nem érdekel (legyen a feleségem vagy más). És ha valamit nem úgy használnak amire való, nem is fog működni normálisan. Le degradálták a legcsodálatosabb intim kapcsolattartási formát egy egyszerű ösztön szintre és jönnek a koraimagömlések, frigiditások, aberrációk.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest