Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujjlenyomat
csendes tag
válasz
0xmilan
üzenetére
Kedves kérdés.
Mit értesz hívő alatt? Mit értesz az alatt, hogy ezek után?
Nézd, én is olvasom a Bibliát akár csak te. De nekem valahogy sose jutott eszembe, hogy a három személy egy és ugyan az lenne. Olvassuk a történeteket és kettő személyről (Jézus, Isten) és Isten tevékeny erejéről a szentszellemről ír.
Hja, hogy egy helyen megszemélyesített alakban van a szent szellem. Tudom. Egy másik helyen meg a szeretet van megszemélyesítve. Akkor ez már nem is szentháromság, hanem szent négyesség.
A szent szellem kitöltetett a 120 tanítványra. Talán osztódásnak indult? Lett még 119 "Segítő"?120 db Szent szellem+Atya+Jézus+Szeretet = Szent Százhuszonháromság
Máté 26:64 (Károli)
"meglátjátok az embernek Fiát ülni az Istennek hatalmas jobbján"Egymás mellett lesz két személy. Az Isten hatalmas jobbján fog ülni Jézus.
Egy személyről van itt szó vagy kettőről?A poén talán az, hogy mindkét fél tisztában van azzal, hogy nem szabad szó szerint értelmezni minden verset. És mind a két fél fel tud sorakoztatni verseket érvelésül (fordítástól függetlenül).
De szerintem a két "stóc" vers között óriási mennyiségbeli különbség van.De ne értsd félre én nagyon örülök annak, hogy olvasod a Bibliát és, hogy nem az evolúcióban hiszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest