- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
Dalai Láma #10002 üzenetére
Sajnos ennyire sosem merültem bele, hogy miért jött létre. A keresztények igen nagy része tisztában van vele, hogy kereszténynek született, de utána nem érdekli abszolút a vallás, és próbálja vagy be is rögzíti az elméjébe az "ősrobbanást". Nálunk egy átlag családban, ahol a szülők megfelelően szigorúak, minimum minden egyes vasárnap kötelező elmenni a délutáni Istentiszteletre (ami 4 és fél óra szünettel meg énekléssel), valamint a mindennapok természetes része, a reggeli, esti, étkezés előtt és utáni imádkozás.
A kérdésed lehet, hogy nem ez irányba ment, de nehéz erről nyilatkoznom, hiszen hiába születtem bele, én is tudatlan vagyok sok mindenben. Ha nagyon érdekel, egyszer idehívom édesanyámat, aki biztosan mindenre tud választ adni ilyen téren.Noddy: Ha te is nazarénus lennél, szinte biztos, hogy legalább látásból ismernélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Zotac új handheld gépe szakít a normával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest