- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby01
csendes tag
válasz
venember83 #6900 üzenetére
de... de akkor már inkább egy chieftec nem?
-
Norby01
csendes tag
válasz
venember83 #6896 üzenetére
mindegy akkor veszek egy új tápot nem próbálgatom felesleges sztem
-
bpityusz
csendes tag
válasz
venember83 #5055 üzenetére
Hát ez az... a környékemen senkinek nincs fölös tápja
-
mmdms
addikt
válasz
venember83 #4944 üzenetére
Csak egy gembird 400-as halálhozó van még itthon, avval is megnézem, igaz az sem minőségi de nem volt sokat használva. Kölcsönkérni meg nem szeretnék, mivel nem minden nap csinálja, így minimum egy hét kellene hogy megbizonyosodjak arról, hogy a táp rossz-e. Illetve még a vinyókra gondoltam mint hiba forrás, eléggé régiek már, illetve van hogy kattanik egyet (a 30-as) menetközbe, megáll, majd újra felpörög. De nem tudom ez okozhat -e újraindulást illetve kikapcsolást, mivel a rendszer a másikon van.
-
szektamokus
tag
válasz
venember83 #4833 üzenetére
Szóval marad a földelés megoldása.
Még jó hogy eddig nem nagyon tűnt fel ez a dolog, pedig már vagy 5 éve erről a konnektorról használom a gépetKöszönöm a segítséget
-
kis_gezenguz
csendes tag
válasz
venember83 #4825 üzenetére
Szia vénember! Lehet rosszul fogalmaztam meg a dolgokat, én biztos vagyok benne hogy a táp a rossz csak azt nem tudom, hogy az említett problémát mely alkatrész(ek) okozhatják. Mivel csak a trafót és két böszme kondit forrasztottam ki ezért ezekre gyanakszom, de mivel nem vagyok 100%-an tisztában egy ATX-es táp működési mechanizmusával gondoltam megpróbálkozom itt, hátha valaki csipöböl vágja mi lehet a baj. Azért köszönöm a jogtanácsokat majd megpróbálom nem felgyújtani a házat, szóval van itt olyan is aki ért a tápokhoz és tud érdemben hozzászólni? Köszönöm!
-
Mauzes
addikt
válasz
venember83 #4825 üzenetére
Minden jól van kötve, gombok, speaker, stb. működnek is, egyedül ez a LED vacakol. Vagyis a tűk, mert bármelyik LED ugyanígy viselkedik rajta. Azért fura ez, mert eddig jó volt 1 évig Pesten, most hazahoztam, aztán nem jó. Meg hogy most miért a reset-re alszik el?
Rejtély...Következőre: na ja, ha mindenből van egy másik példányom, bármit kiderítek én. De a boltban nem adnak csak úgy jófejségből semmit egy próbára.
Van, akinek vannak esetleg haverjai, akik ki tudják segíteni, a többségnek szerintem erre nincs lehetősége. Az én összes haveromnak például laptopja van, itt vidéken meg semmi. -
lecterdoctor
tag
válasz
venember83 #4267 üzenetére
OK, megpróbálom. Köszi!
-
ione
csendes tag
válasz
venember83 #3282 üzenetére
kaptam segítséget több kérdésemre is.
nem, az alázat nem szükséges feltétele a tanulásnak. talán amit mondani akartál, az inkább az, hogy ebben a topikban én Csaba_20_-tól csak úgy tudok segítséget kapni, ha előtte eltűröm a sértegetéseit. hát nem. belőlem nem lehet kikényszeríteni a tiszteletet. úristen, micsoda baromság.
-
rol33
aktív tag
válasz
venember83 #3227 üzenetére
a géppel amúgy minden rendben, megy minden. csak mikor winből rányomok a kikapcsra, a gép ki is kapcsol, de 1ből vissza is kapcsol olyan 5-6mp-re és csak úgy áll le teljesen.
-
Ebit
addikt
válasz
venember83 #2594 üzenetére
Valakinek egy bizonyos márkájú tápja meghibásodik, szerintem elég nehéz meggyőzni, hogy pont azt a tipust válassza.ismét
krizsa
időszerú volt az előzó tápod lecserélése /3 év/ -
Kriza
őstag
válasz
venember83 #2594 üzenetére
Egyenlőre vagy a Seasonic vagy a Gigabyte, amit leírok. (Vagy magam, ha valami bődületes dolgot nem vettem észre).
Na jó, persze ez túlzás, csak bosszantó, hogy kb. én vagyok itt több ezer hozzászólás óta az első, aki szopik a Seasoniccal (vagy a Gigabyteval). -
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #1618 üzenetére
OK, driverproblema volt, 1 uj Neroval megoldodott, elnezest kerek mindenkitol a hiabavalo hozzaszolasert, ketsegbeesettseg beszelt belolem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Proxmox VE
- VR topik
- További aktív témák...
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest