Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
válasz
bossvico #2816 üzenetére
Gondolkodtam azon, hogy a Te stílusodban fogalmazom meg a választ, de az több időt vett volna igénybe.
A +4 tű csatlakozói elvileg galvanikusan rendre össze vannak kötve a 20 tűs résszel -> semmit nem szabad, hogy változzon, ha rajta van a 4 tű, vagy ha nincs.
Fagyás jellemzően NEM táphiba. Én inkább memóriatájon néznék szét. -
Kriza
őstag
válasz
bossvico #2771 üzenetére
Modecomot nem ismerem, de ha a Mercury bírta, ami kb. 200W valós teljesítményt bír, akkor a 350-es FSP (ami 350W valós teljesítményt bír, mondjuk nem mindet a 12V-on) bőven elbírja. Egyébként klasszisokkal jobb, mint a Mercury, és megaolcsó.
De ha megnyugtat, vegyél 400-as FSP-t, bajod nem lesz tőle csak a konfigodhoz bőven elég a 350-es is.Egyébként egy jótanács: ne a tápra sajnáld a pénzt, mert a táp az egyetlen olyan alkatrész, aminek a meghibásodása az EGÉSZ konfigodat tönkreteheti. Én tudom: én már megjártam. Ráadásul egy tápot ritkábban cserél az ember, mint a gép többi részét.
De egyébként nyugodtan írj a "Melyik tápegységet vegyem?" topicba, ott is ezt fogják mondani.
Ja... élettartam: a tápban lévő kondik mindenképpen száradnak, így veszítenek kapacitásukból, ezért 3 évente ajánlatos lehet újrakondiztatni őket. Ez persze az olcsó tápokban alkalmazott olcsó kondikra fokozottan igaz. Lehet, hogy több ideig is bírja, mint 3 év, de a stabilitás miatt megéri azt a pár ezrest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült a Hell is Us
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest