- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #17974 üzenetére
AMD FX-4300 3.8GHz-lesz majd, egy pöttyet erősebb mint a 9650. 8gb doszt elég nekem mindenre.
i5 lenne ,de az anyegin nem bírja. -
LonGleY
veterán
válasz
Glaz-dozfhut #17055 üzenetére
Nem, itt a biztosítés levágással teljesen használhatatlan. És nem is hiszem, hogy bárminek is használna a dolog.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Glaz-dozfhut #16758 üzenetére
ezt nem tudtam, köszi a linket.
-
tornas
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #16548 üzenetére
"Elmondása szerint, a táp bekapcsolásakor hajlamos leverni a biztosítékot,"
Ez inkább azért van, mert a kismegszakítód valszeg B-s karakterisztikájú. És emiatt érzékenyen reagál a táp áram alá helyezésekor. Ezt a primer pufferkondik okozzák. Amikor azok feltöltődnek jól megrántják a hálózatot egy pillanatra.
"Nem tudom, hogy ilyen mértékű porosodás okozhat e rendellenes működést vagy ránézésre esetleg látszik-e valami hiba?"
Ha elég sok por gyűlik össze, akkor az akadályozhatja a venti pörgését illetve eleve rontja a hűtés hatékonyságát. Szóval okozhat gondot, de ahhoz elég ok por kell...Elsőre én nem látok semmi hibát. Egyébként ez egy fasza kis táp lenne CWT belsővel. A benne lévő venti golyóscsapágyas és egy átnevezett Yate Loon D14BH-12 akarna lenni.
"Utólag persze sikerült portalanítani elég jól. Azzal károsíthattam esetleg? "
Ha ügyesen csináltad, akkor nem.
"Esetleg az adatlapomon lévő Corsair HX650 v2 elbírná ezt a gépet?"
Szerintem elbírja, még maradhat egy kis tartalék is...
A gép lefagyását illetően először megnézném az esemény naplót.
-
TommyGun
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #15997 üzenetére
Nekem is alsótápos a házikom de én pont emiatt a tápot felfelé forggatva szereltem be, tehát a veni az alaplap felé néz és a ház belsejéből szívja a levegőt ami pár fokkal biztos melegebb mintha a házon kívülről jőnne de így nem lesz tele 1 év alatt se ennyi szösszel...és még így is alig melegszik a rendszerem a tápveni alig pörög.
-
baloghbalint
tag
válasz
Glaz-dozfhut #15844 üzenetére
szerintem az elemnek nincs baja kártya nélkul meg nem tudom kipróbálni mert egy fx 8320am van és hát nincs igp
-
TommyGun
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #15840 üzenetére
De szerintem ha megfogod az oldalait a tápnak akkor tapasztalhatod, és menyugodhatsz mert valszeg hidegebb lesz mint a kezed
Én szerintem azoknak az alkatrészeknek ami benne vannak (hasraütök de nem hiszem hogy messze járok) ilyn 80-90 fokra vannak tervezve, max használaton tippem szerintem simán felmelegszenek ennyire benne az alkatrészek, szal KB üresjáratban az a 30 fok (mint az enyim PL) meg se kottyan neki.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #15839 üzenetére
A kérdés kiírása után már elgondolkoztam az okafogyottságán. Ha így lenne és károsítaná, akkor nem lenne a 40%-os passzív üzem, hanem lenne hűtése. De azért valamelyest nyugtalanít, mert nem értek hozzá.
-
válasz
Glaz-dozfhut #15836 üzenetére
Ez zizeg inkább mintha rosszul érintkezne valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged