- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huvi00
tag
válasz
Tamás9x #21293 üzenetére
Köszönöm Szépen!
Magyarán mondva egyenlőre fogalmam sincsen, hogy egyes játékoknál miért hangosabb, miért kicsit halkabb, vagy esetleg csak Radeon felületen jelentkezik a zúgás. Amennyire bele ástam magamat a témába úgy értelmeztem, hogy Videó kártyák is szoktak ilyenek lenni s nem csak a tápegységek. VGA- olyat olvastam, jobban mondva angol videóban az hangzott el, hogy VGA bizony ilyen jellegű "zaj" konstrukció hiba, gyártótól függ, de minden márkában, minden szériába előfordulhatnak. Gondolom Tápegységeknél is ez a helyzet:. 1. lehet konstrukció hiba, rossz alapanyag
2. valamilyen sérülés ? bár ez talán nem helyes megfogalmazás, inkább úgy mondanám, hogy esetleg elmozdulás, hibás telepítés a gyárban.Másik lényegesebb dolog a videóban el hangzottakra, hogy ha esetleg garanciálisan foglalkoznak ilyennel akkor is ugyan az a termék jön vissza hiába új, de ugyan az a tipus.
Kérlek Oszd meg velem gondolatad a témában
-
Huvi00
tag
válasz
Tamás9x #21290 üzenetére
Köszönöm szépen!
Akkor Ha jól értelmezem ez egy nagyon változó dolog, konfigurációtól függ, táp, proci, de főleg VGA-tól. Ami nálam is hallható az végülis természetes jelenségnek mondható ? Álltalában problémát nem jelent, de akár bajt is jelenthet. Abból kiindulva, hogy Több óra maximális terhelés utána, nem történt probléma még nem garancia arra, hogy nem is fog, de az sincs kizárva, hogy végülis is nem is lesz probléma lehet soha. Tápegységből hüvős levegő árad kifele terhelés mellett is, illatra nincsen sem büdös, sem égett szaga. Tápegység viszonylag új kb fél éves. ÉS nem minden esetben csinálja ezt mondjuk ez is nagy érdekessége, de gondolom áram erősségétől függ? Mármint az igény szerint amit éppen az adott játék, adott be állítások mellett meg követel. Van olyan játék aminél csillagos ég Ultra be állítások mellett is az FPS, de ha le van korlátozva 165 fps-re amiért ennyi a maximális képfrissítési akkor nincsen gond azaz volt már ilyen pl War-z ben, hogy eleinte csinálta a videóban produkáltat s állítottam ezt azt majd nem csinálja.Kérlek ha teheted mond el mire gondolsz. Köszönöm!
-
Krisztianby
tag
válasz
Tamás9x #21258 üzenetére
Ezek szerintem vagy +6-10 éves tápok voltak. (Mostani új tápok is amiket beszerzett cég ilyen 7000ft..
)
Itthon vagy saját kezűleg kiadott gépekbe azért minőségi táp kerül. Szimplán a tudat aggaszt, hogy ezek is ekkorát fognak majd szólni és tök mindegy milyen a belseje.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Revolut
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest