Új hozzászólás Aktív témák
-
korren
aktív tag
válasz
VIPowER #21564 üzenetére
Erre gondoltam én is, mert egy másik házzal volt már ilyen.
Ott megszorult a mikrokapcsolót borító design műanyag kupak. Random kikapcsolt. Nem volt egyszerű kideríteni a hiba okát...Itt most levettem róla a kupakot direkt és úgy használtam, de így is lekapcsolt egy idő után.
Persze lehet hogy mikrokapcsoló vagy annak a NYÁKja a ludas.Majd kipróbálom simán rövidzárral az alaplapon.
-
füstöltsonka
újonc
-
füstöltsonka
újonc
válasz
VIPowER #21547 üzenetére
Megjött az új táp. Holnap beszerelem. Onnantól ha megint előjön a hiba, akkor végképp nem tudom, mire gondoljak, mert onnantól az már egy teljesen másik gép lesz az utolsó alkatrészig. Soha sehol nem találkoztam ilyennel és nem is hallottam róla. Pedig elég sokat túrtam a netet, hátha valaki ír ilyet.(nincskanál volt a régi nevem. Ez az új.)
-
Veleczki77
csendes tag
-
Doner
aktív tag
válasz
VIPowER #20955 üzenetére
Na
Működik, kicseréltem a kondikat, hirtelen lett készenléti 5V feszültség aztán be is lehetett kapcsolni, autó izzóval megterhelve is teljesen stabil marad.
Itt a kép működés közben: Persze még össze kell rakni. A hűtés miatt nem kell aggódni mert így csak 10 mp-re hagytam bekapcsolva és már le is nyomtam.
Itt pedig a kondenzátor lábainak a helye. Kettőt egymáshoz közelit eltaláltad, de a harmadikat azt sárgával jelöltem a te képeden, ennyit tévedtél. (Ez nem kritika így is köszönöm a segítséget) Én elkezdtem mozgatni a kondenzátort és amikor már annyira kilazult akkor hátul is láttam ahogyan mozog a forrasztás, onnan tudtam melyik lesz az.
-
törölt tag
válasz
VIPowER #20901 üzenetére
A falban jó a föld, az elosztóban is, és az elosztó földje-gépház között mérve nincs semmi. Úgy tűnik azokkal a dolgokkal van baj, amik földeletlenek saját táppal (pl. külső merevlemez ház, USB megy a gépbe). Gondolom ezek "lebegnek", de normális hogy ekkora potenciál különbség alakul ki?
-
mzso
veterán
válasz
VIPowER #20631 üzenetére
Hát ez nem egyszerű eset... A legnagyobb kábeldzsumbuj közepén is van egy csavar.
A legrosszabbul meg a zsugorcsöves néz ki. Ami a legelvetemültebb helyen van, belóg a hűtőborda kivágásába.
Meg hálistennek a kapcsolónál/csatlakozónál is forrasztva van, hogy ne lehessen egyszerűen szétszedni. -
MPowerPH
félisten
válasz
VIPowER #20149 üzenetére
16A -es. Persze, folyamat errol az elosztorol megy.
Most meg ra sem volt dugva a gep, csak a 2db D5 es az Aquaero ment. Ugye a 24 pin -be bele volt dugva jump start connector. Elso bekapcsra meg jo volt, utana megallitottam utantolteni a tartalyokat. Aztan mikor ujra ranyomtam az on -ra, azonnal pukkant. -
MPowerPH
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest