- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
építész
aktív tag
válasz
endruboy1 #12072 üzenetére
Nekem van egy HD4850-es videókártyám és többféle táppal is kipróbáltam. Mivel hűtési problémai is vannak referencia hűtővel, így a bios-át kissé átszabtam, hogy meredeken emelkedjen a venti fordulatszáma hőmérséklet függvényében. No meg 2D ás 3D üzemben az órajelek is merőben mások. Így a venti zúgása elég hűen követi a videókártya fogyasztását. Amíg nem indítasz el egy játékot, addig a fogyasztása nem vészes így várhatóan simán bebootol a géped, ha nincs egyéb baja. Leveleidet is megnézheted, meg fórumozhatsz is. Viszont, ha elindítasz egy játékot az első komolyabb igénybevételnél lehal a géped. Jobb esetben lekapcsol, esetleg kékhalál és hasonlók áldozata lesz. Az, hogy FSP legfeljebb arra garancia, hogy hihető, amit ráírtak. (Feltéve ha nem hamisítják).
Táp ajánlásra külön fórum van. A márkán kívül ne a teljesítményt nézd, hanem a +12V-on leadott ampereket. Illetve feltétlen legyen helyből 6 pontos csatlakozója a videókártya részére. Ne átalakítózz! -
mr_ricsi
veterán
válasz
endruboy1 #12072 üzenetére
"Én is izgulok kicsit, néztem már fogyasztás teszteket az alapján éppen hogy elégnek kell lennie (80%-os hatásfokkal számolva)."
Én nem izgulok, hanem tudom, hogy nem elég a táp.
18A-t írtál a 12V-jára, ami 196W. Ez nem elég egy 140W-os procihoz, egy 110W-os VGA-hoz és az egyéb aprólékhoz.És valamit nagyon összekeversz, mert a hatásfokkal semmilyen formában sem kell számolni, amikor azt nézed, hogy a táp mekkora gépet bír elhajtani.
-
Viktoár
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Motoros topic
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netflix
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged