- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
Elég sok videót megnéztem, és tényleg kényelmesebb az xpro-t használni, de jó hogy ajánlottad a manuális TT600-t, mert ha azt megveszem akkor tudom vezérelni a TT350-ről, akár a vakut is le tudom tiltani a 350-en addig.
Persze lehet ez a legkényelmetlenebb megoldás, de cserébe már most két vakum lenne, ráadásul a nagyobb kulcsszám előnyt is jelenthet pl egy nagyob softboxnál. Ráadásul hordozásnál megmaradna a TT350 könnyűsége a TTL-el. De a TT600-t használva levéve a TTL úgyse sokkal jobb mint a M mód. Így csak egy 10-essel többet költöttem, de több lehetőségem van azonnal. Később max veszek egy x2t ha megjelenik végre. -
krisztian7
tag
Próbálok belekóstolni a vakuk világába a Milc-emmel is (Olympus M10), vettem is egy Godox TT350-t, pont jól passzol hozzá méretileg. Illetve szereztem egy Godox Bowens fejet állvánnyal, meg egy kisebb derítő ernyőt is 80cm. Szeretném a vakut távolról is vezérelni, erre keresek megoldást.
Amit nézegettem az a Godox X1T és XPRO ( és ami még nem jött ki X2T). Van-e bármi gyakorlati haszna a mostani rendszernél az xpro felárának kifizetésében? Csak amatőr otthoni vakuzásra használnám, nem hiszem, hogy nagy bővülés lenne, ráadásul tetszik az X1T, hogy tudok is rá tenni vakut esetleg később, plusz eddig is TTL-ben fotóztam, nem volt még időm-kedvem jobban belemenni a dolgokba.
Még egy opció lehetséges bővítésre, hogy használom az ernyőhöz a nagyobb kulcsszámú Nissin speedlight DI622-t valahogy, de ezt igazából inkább eladni szeretném, mert a régi Nikon rendszeremből maradt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- Escape from Tarkov
- Kuponkunyeráló
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest