Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
Nagyon szépen köszönöm. Annak örülök, ha a derítés ilyen mód van támogatva, ezt a hétvégén akkor kitapasztalom. A magyarázatod által megértettem a manuálban leírtakat (és értem, "Av" módhoz miért említi az állványt
.Visszakérdeznék: az általad leírt 2. pont azt jelenti, hogy nekem "M" módban kell tennem a gépet? Én csak azt szeretném, hogy a kép ne legyen bemozdult (használati eset: beltér, valamilyen világítás, gyerek cikázva rohangál akármerre, a fotós viszonylagos fotelnyugalomban próbálja a gépet a gyerek felé tartani), legyen fix a rekeszidő (mondjuk 1/100) így ha a gyerek a fő téma, Őt kiexponálja a vaku, a hátér meg lesz olyan, amilyen(re beállítottam a rekeszt, és időt)
(bár nem írja a manuál a "Tv" módhoz, de akkor az is hasonlóan működik, mint az "Av")?.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Eladó Nikon AF VR-NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6D ED stabilizátoros (VR) objektív.
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.