- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albiosz #4567 üzenetére
Üdv!
A COVID előtt a Széchenyi utcába jártam a CREDO-ba, a Csocsaj pékséggel szembe. Van egy férfi is, illetve jó néhány hölgy fodrász is, én eddig bármelyiknél is voltam, elégedett voltam vele. De tavaly tavasszal pont akkor kellett volna mennem amikor lezárták a szolgáltatásokat, így aztán vettem a LIDL-ben egy hajvágót, azóta jobbára magamnak túrom le, hátul szokott kicsit besegíteni a párom, mert amit nem látok tükörben sem, azt nem szívesen vágom.
-
l.skywalker
titán
válasz
albiosz #4567 üzenetére
Én már ezekbe a modern borbélyokba jártam a vírus előttig, azóta magamnak nyírom:
Foglalj Időpontot Online » Borbély Műhely « 2600 Vác, Zrínyi u. 3. (borbelymuhelyvac.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Külpolitika
- Formula-1
- E-roller topik
- Autós topik
- Jövedelem
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest