- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forten
aktív tag
Igen,ezt írtam,hogy maximum gerinc kábelt vezetnek földkábellel.A kötési pont,és a Te házad között,légkábelt szoktak,de mivel írtad,hogy arra felétek ,minden földben van,nincs kizárva az ügyfeles vezték is föld lesz.
Elképzelésem szerint,akkor valami új kiosztású lakóövezetben lakhatsz,vagy hegyes területén,főleg ilyen helyeken szoktak földbe vinni kábelt.Ahol nincs oszlop,csak alépítmények,vagy nem megoldható a légkábel,(hegyvidékes lakóövezet).Ez minden cégnél így van, a bekötési központ,és a szolgáltatói elosztó(nevezzük így) pont között neked kell megoldani a csövezést a földben.
Meg szabad kérdeznem melyik városban van ez? Csak infórmálódás végett szeretném megtudni. -
pinnacle
nagyúr
Nálunk is ez van. Házunk előtt van UPC doboz, meg akna fedél is. Dobozhoz nem volt kulcsa a szerelőnek, a régi koax meg csak be van ásva a földbe. Azt mondták eleve szabálytalanul lett bekötve, mert csőben kellett volna behúzni, most meg simán ki tudnánk cserélni. Most arra várunk, hogy a UPC mi tud csinálni.
Egy levelet már kaptam, hogy nem tudják bekötni, mert fel kel hozzá törni a járdát. Én ezt szerettem volna elkerülni. Mondtam jó, akkor szedjék fel, talán nem kell törni, mert dísztégla, csak az eredeti állapotot állítsák vissza. Az is jó, ha csak tavasszal jönnek vissza, ne kelljen fagyban dolgozniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest