Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Én 100 Mbites hálón használok egy 500 gigás WD AAKS SATA winchestert, ami már elég gyors. Mégis, film letöltésekor időnként lelassul a letöltés és a uTorrent kiírja, hogy "hard disk overloaded" vagy hasonló, közben pedig a sebesség 8-9 MB/s-ról leesik néhányszor 10 kB/s-ra. Nyilván az az oka, hogy a file-t nem szekvenciálisan írja és ezért sokat mozog a fej. Itt a nagyobb cache is csak ideig-óráig segít, mert egyszer azt is ki kell írni lemezre.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
Pontosan úgy van, ahogy írod. Nekem van saját seed szerverem és a szűk keresztmetszet a winchester, mert legtöbbször az korlátozza a sebességet, akár egy felhasználó esetén is, ha sokat kell mozognia a fejnek. Ha meg tudod oldani, mindenképpen érdemes felhasználónként külön winchestert használni, minél gyorsabb csatolóval.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shtml
őstag
Mi a fene, kétszer is elküldtem a hozzászólásomat és egyszer sem jelent meg.
Edit: Basszus, véletlenül privátban ment el VladimirR-nak. Bocsánat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest