- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
janos666 #1724 üzenetére
Ha szerencséd van, megkeresnek és megkapod a csomagod. Ha kevésbé, akkor Te járkálsz utánuk és úgy kapod meg. Ha nincs szerencséd, akkor pedig ennyivel is támogattad őket. (Egyébként elég szomorú, hogy rád terhelik az átutalás költségeit is)
Arról már nem beszélek - mert leírtam már 20 helyen 100X, hogy "Gigabit" 3000-ért nem létezik, főleg ezért: "Nincs túlzsúfoltság, egy meghajtón maximum 3 felhasználó".
Számomra ez a vicc kategória. -
Voyage
aktív tag
válasz
janos666 #944 üzenetére
BH-n nekem elég sűrűn minden seedelt cuccom 1mb/s felett volt, előbb tettem fel egy 40gb-s packot, 37mb/s-es speed volt...
1st-n meg KRob a nagy sz#rkeverő, bh-n meg is kapta a warnt....Egyébként pl én adok ki szervert, havi 2k-ért adok 50gb helyet, 8 slotot, és max speedet.
Sajátjaimból adok ki, szóval ha vkit érdekel... -
Soma01
veterán
válasz
janos666 #930 üzenetére
Az onlinetorrentnél 2700 a legkisebb csomag ha kiszámoljuk és ráadásul úgy, hogy 90ft/nap. Tehát le is állíthatod ha nem kell és nem megy a pénzed. Annyit fizetsz amennyit használod, akár 1 napra is lehet kliensed. Ha nagyon kell 300ft a legnagyobb csomag 1 napra aztán ha nem kell csak kikapcsolod és kész. Vagy váltasz kisebb csomagra. (adatok törlődnek ha megszünteted a kliensedet)
-
Voyage
aktív tag
válasz
janos666 #922 üzenetére
Anno akitől én bérlek, 2 nap után aktiválta, közbe folyamatosan online volt, vissza írt meg minden, aktiválástól számítva tartott az 1 hónap.
Azóta ott vagyok nála, lassan fél éve, 320gb, 7000ft, no speed/slot limit, 30MB/s le-fel se ritka...Azóta valami 29TB-nél tartok, március 12 óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest