- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
mackoka111 #1686 üzenetére
Értelek, így már más egy kicsit. Én személy szerint úgy szoktam csinálni, hogy első lépésben létrehozom a profilokat, jogosultságok...stb. Legyen az első profil most User1. Belépek vele, telepítem a utorrentet a c:\Documents and Settings\user1\Dokumentumok\ mappába, beállítom igény szerint, letöltés mappa pl. E:\User1, másik fiókból párhuzamosan kiengedem rendszergazdaként a tűzfalon...stb részlet kérdés.
Ez minden profillal megcsinálod, rendszergazda + 6 fiók. Mindegyiknek a saját dokumentumok mappájába telepítesz, így nem lesz kavarodás. Ez eddig szép és jó, de ugye mi újság a nem stimmelő hashel. Ez elképzelhető, hogy tőled, tőletek független dolog, mert ha pl BH-ról áttradelik Mag-ra és nem Maketorrentel csinálják nem fog egyezni a 2 torrent.
Az hogy osztott vinyó még nem szabadna, hogy akadály legyen, ha zavar, particionáld fel. Ha mindent úgy csinálsz, vagy csináltál ezelőtt is ahogy írtam, akkor a klienset kizárhatod, hardveres hiba lesz. Memtest, HD sentinel...stb. Sok sikert. -
Kekmen
senior tag
válasz
mackoka111 #1684 üzenetére
Épp erre próbáltam utalni. Hiába futtatsz 30 klienst ha a beállításokat 1 helyen tárolja, ezért nem stimmel a hash...stb. Ez csak az én véleményem, lehet hardveres baja is, de javaslom hogy próbáljátok meg 2 külön fiókkal 2 külön klienssel is.
-
rt06
veterán
válasz
mackoka111 #1680 üzenetére
ez a hianyzik egy-egy random szelet leginkabb memoria, vagy hattertar hibara szokott utalni
-
Kekmen
senior tag
válasz
mackoka111 #1680 üzenetére
Hozzatok létre még egy felhasználói fiókot, adjatok neki távasztalt és jogosultságokat. Több felhasználónál már terminálszolgáltatást kellene telepítenetek. A rendszergazdai és a másik fióknál is rakjatok fel 1-1 utorrent és 1-1 bittorrent (pl 7.2) klienst, így már 4 ember tudja egyszerre használni. Ha nem lenne elég, van rá mód, hogy 2 utorrent fusson egy fiókból, ennek olvass utána, így már 6 emberre bővül a kör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest