Új hozzászólás Aktív témák
-
basel00
tag
válasz
stuka20 #4421 üzenetére
én tőlük béreltem egy hónapot katasztrófák, mármint nem a szerver az nagyon jó de pl 300Gb helyet adtak 30Gb-t oké két nap alatt sikerült válaszolniuk, naa mondom fasza... szept 27én fizettem elő de már okt 13-án kikapcsoltak mindent hogy fizessem be újra az összeget, szintén írtam nekik semmi válasz
-
M107
addikt
válasz
stuka20 #4421 üzenetére
De rég voltam itt.
Több szerverrel egyszerre értem anno el, de most csak egy van előfizetve tőlük. 2 TB méret HDD
+ van 1 600 GB SSD-m a feraltól 3 havonta hosszabbítva persze jó áron miért is.
De amúgy már unom az egészet.....
UI:
átalakítottam az .rc-jét.
## Peer settings
throttle.global_down.max_rate.set = 0
throttle.global_up.max_rate.set = 0
throttle.max_uploads.set = 50
throttle.min_peers.normal.set = 1
throttle.max_peers.normal.set = 100
throttle.min_peers.seed.set = -1
throttle.max_peers.seed.set = -1
throttle.max_uploads.global.set = 250
trackers.numwant.set = -1
protocol.encryption.set = allow_incoming,try_outgoing,enable_retry
## Limits for file handle resources, this is optimized for
## an `ulimit` of 1024 (a common default). You MUST leave
## a ceiling of handles reserved for rTorrent's internal needs!
network.http.max_open.set = 250
network.max_open_files.set = 600
network.max_open_sockets.set = 300
network.receive_buffer.size.set = 0
network.send_buffer.size.set = 0
## Memory resource usage (increase if you have a large number of items loaded,
## and/or the available resources to spend)
pieces.memory.max.set = 5400M
network.xmlrpc.size_limit.set = 20M -
Dantesl
csendes tag
-
stuka20
senior tag
-
stuka20
senior tag
válasz
stuka20 #4397 üzenetére
Feral deluge-val katasztrófa volt. Feltettem qbittorrentet és letöltésbe tettem 2 torrentet. Egyiket 200, másikat 120MB/s-mal szedte. Deluge max 60-nal ment.
Feltöltési sebesség egyelőre nem valami acélos, max 3MB/s nc-n. Publikuson meg 20-22 egy torrenten. Feralnál kell valami port nyitás vagy valami, hogy ezek a számok megnőjenek? (ha igen azt hogyan kell?)Érdekes, hogy ha berakok egy torrentet letöltésbe, akkor a többinél szünetel a seed.
Egyszerre 3 torrent letöltésével nem nagyon bír, ilyenkor max 10MB/s-mal tölt, ha csak egy fut, akkor meg 50 körül (ezeken valszeg nagyobb seeder sincsen)
Egyszerre 10-13 torrentnél elég gyatra a letöltés, 2-3-nál pár MB, a többinél 200KB/s alatt vagy annyi sem, ez vajon mitől?
(egyedül az 1000 seedes a publikus, a többi mind nc)
Gondolom, akikkel én osztozom ott be van lakva rendesen, bár ennyire?Majd meglesem lehet a whatbox ssd csomagját is, bár amire én használom arra valszeg felesleges pénzkidobás. (mivel nem kell auto-dl)
Illetve Feral-nál hogyan műkődik az ftp? Monsternél volt webes felületen fájlkezelő, de itt nekem minden kínai.
-
den89
tag
válasz
stuka20 #4395 üzenetére
Ferallal biztos nem lősz mellé. Én azt még nem próbáltam, nálam van egy lélektani határ a a seed szervernél, ami kb 2000-2500 Ft. Nem azért mert földhöz vágna a drágább , hanem mert bőven elég nekem az is.
Amúgy akárkitől hallottam/olvastam a Feral-ról, elégedett volt vele. Mindenképp érdemes kipróbálni. Azt írják 20Gbit, azért az kemény.
Lehet legközelebb én is kipróbálom, kiváncsi lettem.
De pl. bestboxon ki tudod próbálni egy hétig az adott csomagot, akár amelyiket említettem (4000 Ft-os, ami egy hétre 1350 Ft). Ott a legkisebb csomagra fizettem elő többször is, attól finoman szólva nem kell hátast dobni. Valószínűleg neked lehet az 1gbit sem lenne nagy eresztést, ha ilyen neted van otthon, amit írtál. Így 3 nap után kijelenthetem, hogy a seedboxsolutions sem előrelépés neked. Nagy ugrás az otthonihoz képest mindenképp a Feral lenne. -
den89
tag
válasz
stuka20 #4393 üzenetére
Otthoni nettel 37-tel töltesz fel? Minek neked seed szerver?
(Ja közben visszaolvastam, tárgytalan a kérdésem) 2-3 TB az kikötés nálad? Mert akkor nem fogod olcsón megúszni.
Bestbox 4 ezer Ft-os csomagja 1,4 TB tárhellyel? Bár nekem párszor csalódás volt a bestbox. Igaz általában a legolcsóbb csomagra fizettem elő.
Ferallal nem lősz mellé. De a 2-3 TB már nem olcsó.
Vagy, amint fentebb írtam seedboxsolutions, nekem bőven jó. 2-3 TB 5-7 ezer Ft között van kb, első hónapban olcsóbb.
Mondjuk nekem nincsenek nagy igényem egy seed szerverrel kapcsolatban. Ne fagyjon ki túl gyakran (bestbox-al és my-seedbox-al régebben sokat szívtam ilyen téren), összességében egy 10-15 mbit/s átlagot hozzon, meg azért 500 GB-1 TB körüli tárhely legyen. Nem is vagyok hajlandó ezért 2500-3000 Ft-nál többet fizetni.
-
Kekmen
senior tag
válasz
stuka20 #4389 üzenetére
Itt van pár szolgáltató, amit teszteltem az elmúlt években:
[link] Seedboxes.cc 3/5
[link] Xirvik Ratio Saver csomag 5/5
[link] RapidSeedbox 3/5
[link] Pulsedmedia 4/5
[link] Whatbox.ca 4/5
Whatbox, Xirvik, Seedboxes.cc szinte biztosan engedi a publik torrentet, legalább 1.0 arányig. Nem mindegyik korlátlan, de kétlem, hogy 30-40 TB ne lenne elég egy hónapra. Nézz szét, az értékelés az igényemnek való megfelelést jelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest