- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Mi a monsterseed weboldala?
Az ultra pont cct próbáltad már? Én ott vagyok. Nekem bejön. Az adatkorlát miatt nem a legjobb, de nekem elég amit ad és nem drága. 16 euró, 4TB hely, 12TB feltöltés. 150-el simán, stabilan tölt le. De felele is jó. 400 torrent van bent nekem gond nélkül.
-
SRII
őstag
Hello!
Ha otthoni szerveren gondolkozom akkor milyen hardver háttér kell ahhoz ,hogy 4db 3TB winyot fullra pakolva elvigye 0/24 be ? (csak saját célra!!)gondolok itt proci, ram, egy jó táp.
A másik kérdésem az lenne,hogy meg lehet e azt oldani, hogy minden winyó külön külön qBittorent klinese legyen(ezt csak ugy, hogy ha külön külön rendszert rakok rá?)
(ezen azért gondolkodtam, mivel előfordulhat az ,hogy befagy leáll qBittorent klines és nem a 3 winyo tartalmát kell egy programnak vinni)
Köszönöm a válaszotok! -
ElektrikusDE
senior tag
Szerintem portot is kéne nyitni, helyesebben forwardolni!
Segítség lehet pl.
-
SRII
őstag
Már megoldottam! Megpróbáltam állítgatni de ha többet rakok be egyszerre belassul sőt le is fagy a rtorrent, így elég ez a 20 db.
Jelenleg ezt használom, [link] eddig jó, gyors feltöltés olcsó és igaz cserélgetni kell a torrentet de 2 rugót meg ér ,hogy 2-3 nap alatt feldörgöljek 2-3t , ráadásul korlátlan slot, és adatforgalom, arány vagy helyezés ,pont gyűjtéshez ennyi elég átlagos embernek mint nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen házat vegyek?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- ALIENWARE Area-51 R5
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest