- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz Bundáska #1471 üzenetére
Aha, látom nincsenek nagy igényeid. Szóval tudjon 30MB/s is ha olyan a "tori". Ezek szerint garantált sebességre van szükséged?! Dedikált Gigabites vonal 70-80 ezer Ft, ehhez kell egy megfelelő gép és háttértár rendszer, ami kitudja szolgálni. Ha most te 30MB/s akarsz (vagy egy picit többet) az akkor kb ~ 1/3-ad része a vonalnak, plusz még nem árt ha haszon is van egy kevés rajta az üzemeltetőnek, szóval olyan 30-35 ezer forintból ki is jön. Persze kivehetsz 5-6 ezerért is "Gigabites" szervert 2db 500-as vinyóval és 12 emberrel, akkor is meglehet a 30MB/s, hajnal 4-kor ha szerencséd van és senki nem tölt rajtad kívül és épp kifogsz valami forgalmas torrentet. Ha meg a cél az hogy, hogy X oldalon az adatlapodra feltehesd a képet, hogy te mennyivel töltöttél, akkor arra az utóbbi is elég. 1 hónapon belül biztosan sikerül valami jó képet csinálni, ha nem meg még mindig ott a photoshop.
Bocsásd meg a cinizmusom, de ilyen igényekkel előállni...Ellenben ha van tényleg 30 ezer forintod rá havonta akkor biztosan minőséget kapsz, aki ennél kevesebbért kínálja és azt mondja garantált, az hazudik.
Én pl. a legnagyobb csomagnál is max 50Mbit-et garantálok (le/föl), bár fölső határ nincs, ha épp van kapacitás simán megszaladhat. Így is föl szokott menni 6-7 TB havi szinten vegyesen magyar oldalakra és akkor elég szolidan volt használva. A megbízhatóság pedig újabb fontos szempont, ezt előre nem igazán tudod leellenőrizni, legföljebb hallomásból. Nekünk jelenleg 165 napja megy szünet nélkül a gép, az jónak számít?szerk.:
Kantorpe:
Hát igen, biztos volt már jobb, nem vagyok az a "printszkrínreránőttazujjam" típus.
És köszönöm a dicsérő szavakat, jól esik. Nem hiába, 3 éve a "cégnél" eddig 1 elégedetlen ügyféllel (ő is volt vagy 14 éves), szerintem kiérdemeltem igazán.[ Szerkesztve ]
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest