Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Fura dolog ez az egész, de 2003 elejétől valóban nagy a változás (egy évig pl. nem is regisztráltattam magam, mert a gondjaimra megvolt a válasz a topikokban). Mindenképp összefügg a látogatói kör növekedésével és valahol a fórummotorral is.
- A hardverpiac egy kis reformra szorulna szerintem. Annak a topiknyitónak, aki az itt megnyitott topikjában (hardverpiac) 30 nap elteltével nem születik új hozzászólás, mennie kell egy e-mailnek, mejben felhívják erre a figyelmét, és ha nem válaszol a levélre/nem ír a topikjába, akkor automatikusan zárul a topik (mint ahogy ezen levél után zárul automat akkor is, ha az utolsó 15 hsz csak tőle van (folyamatos up). Ezt persze sok jó ötlettel szerintem használhatóvá lehet tenni és innentől már csak a ''motor'' képességein múlik. Szerintem kisebb a gond akkor ha sok ilyen módon zárt topik van és a Moderátorokat az esetleges kinyitásukra kérik meg, mint ha a tömeges zárás után nyaggatják őket.
A segítséget kérő topikokhoz is van egy olyan ötletem, hogy a topiknyitónak legyen olyan lehetősége, hogy pipát tesz egy kérdésre, és ezáltal a topikcím mellet megjelenik pl egy H betű (help), innen mindenki tudná, hogy a probléma még aktuális, és a nyitónak lehetősége lenne később ezt módosítani (pl áthúzott H) ha a probléma megoldódott (ezekhez a topikokhoz is mehetne a fent javasolt auto megoldás (levél/zárás), vagyis ha megoldódott kapcsoló beikszelve és 30 napon keresztül nincs új hsz, akkor levél a fentiekhez hasonló módon...)
Szeintem a topiknyitáshoz mindeképpen kellene a topikcímben megjelölt szavakhoz egy automatikus keresét párosítani (kötőszavak (a,az, és, stb kivételével) + a kérdés, ezekben találtál e választ a problémádra/ezek nem arról szólnak e amiről te készülsz nyitni...
- A másik dolog az a #1ben felvezetett infantilis viselkedés. Szerintem ez nem rangkérdés. Tökmindegy a rang, mivel az összes ''értékeljük a PH! jelenlétet más módon is mint a hsz szám'' (idő, pontozás, stb) erőltetett. Azt viszont jó megoldásnak tartanám, hogy ha vki nem tanúsítja az illendő magatartást (mégiscsak szakmai fórum a PH!, a maga egyediségével) akkor az adatainál legyen feltüntetve, az hogy pl hányszor volt moderálva nem ideillő magartás miatt.
Ha pedig egy szétoffolása zajlik akkor következetesen fel kell rá hívni a moderátorok figyelmét és szerintem sok esetben már az is elég ha egy Moderátor/Házigazda beíra azt, hogy vissza a normális kerékvágásba, különben az off hozzászólások törölve.
C.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest