Hirdetés
Aktív témák
- 

tr00p3r addikt az USB-serial kábel elvileg elkelt! marad az USB-s BT! 
- 

- 

tr00p3r addikt ok, de a 2K szerintem nagyon karcsu. 
 én meg erre azt mondom, hogy több mint másfél, de lehet, hogy már 2 éve használom ezt a BT adaptert és a SE, Motorla és Nokia telefonnal is minden gond nélkül ment oda-vissza az adat csere. sőt még az IPAQ-al is! szóval ezt nyugodt szívvel megveheti bár ki, tudom miről beszélek!
- 

mh197 őstag Oks, csak egy ajánlat volt. Ha esetleg mégis érdekel, keress meg priviben.  
 Nokiával csak óvatosan, többen mondták már, hogy nem tudták összehozni nokia tel-el a BT-t, pl multkor Photohall-os ismerős már a 4. típust hozta, és a nokia teloval nem ment. A tel is oks volt, mert más tel-el kommunikált, a BT is ok volt, de a tel a BT-re nem volt képes kapcsolódni. Szvsz tényleg valós a probléma. Csak bizonyos típusok képesek működni egyes Nokia telókkal, szóval csak óvatosan! 
- 

mh197 őstag BT-ért én 2k + egy külső 56k-s faxmodemet tudnék adni. 
- 

tr00p3r addikt  
- 

tr00p3r addikt sztok, 
 eladó a címben szereplő két ''kütyü''!!!
 1. Billionton USB Bluetooth Adapter
 - gari nincs, 1 napot adok, mert tom, hogy megy
 - CD van
 5,5K, írányár![[kép] [kép]](http://www.billionton.com.tw/website/product/images/items/USBBT02.gif) 
 2.márkajelzés és CD nélküli USB-serial adapter
 1,5K
Aktív témák
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060307/Image000_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

így már lehet
 így már lehet