Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Az enyém is 1-1,2MB/sec környékén mozog, de az újak között vannak ~6mb/secesek.
-
Zoltán
őstag
Mindenkinek köszi a segítséget!
-
-
Zoltán
őstag
válasz
Sixkiller6 #9 üzenetére
Köszi, figyelek majd rá, hogy bootolni lehessen róla. Bár nekem nem erre kell, illetve csak 256Mb-ost vennék. Miért lényeges, hogy 1-es vagy 2 -es szabvány? Csak a sebesség miatt? Az alaplapomon csak régebbi Usb van, nem gond?
-
Sixkiller6
őstag
-
Zoltán
őstag
Köszi. Ha tehát win98-as gépre vinném at adatokat, akkor jó eséllyel meg vagyok lőve, mert a drivert is vihetem magammal :)
Én meg azt hittem, hogy csak rádugom az usb-re oszt' jóvan'.
Lehet, hogy így nem is éri meg. Bár 256 Mb-osra gondoltam. A különböző tipusú flesh driveok azért kompatibilisek gondolom, tehát ha az XP egyiket felismeri, akkor a másikat is, ugye?
Ja, még egy: ezek más néven Pendrive-ok?
Köszi. -
Keitaro
addikt
[L]http://www.asbis.hu/products/index/usb.cfm[/L]
Ez egész jónak nézett ki, de sok jó van. Pl az a kis kék csak nem jut eszembe a neve :F -
Zoltán
őstag
Szasztok!
Tehát kellene egy kis infó ezekről. Minden gép felismeri-e ezeket, vagy kell drivert telepíteni hozzá? Mert csak úgy lenne értelme, hoyg azt a néhányszám mega adatot bárhová tudjam hurcolni ahol van usb csatlakozó, az meg ma már mindenhol van. Illetve milyen márkát érdemes venni? Én a kisfloppy és a cd-író kiváltására venném.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged