- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Mindenkinek köszi a segítséget!
-
Zoltán
őstag
válasz
Sixkiller6 #9 üzenetére
Köszi, figyelek majd rá, hogy bootolni lehessen róla. Bár nekem nem erre kell, illetve csak 256Mb-ost vennék. Miért lényeges, hogy 1-es vagy 2 -es szabvány? Csak a sebesség miatt? Az alaplapomon csak régebbi Usb van, nem gond?
-
Zoltán
őstag
Köszi. Ha tehát win98-as gépre vinném at adatokat, akkor jó eséllyel meg vagyok lőve, mert a drivert is vihetem magammal :)
Én meg azt hittem, hogy csak rádugom az usb-re oszt' jóvan'.
Lehet, hogy így nem is éri meg. Bár 256 Mb-osra gondoltam. A különböző tipusú flesh driveok azért kompatibilisek gondolom, tehát ha az XP egyiket felismeri, akkor a másikat is, ugye?
Ja, még egy: ezek más néven Pendrive-ok?
Köszi. -
Zoltán
őstag
Szasztok!
Tehát kellene egy kis infó ezekről. Minden gép felismeri-e ezeket, vagy kell drivert telepíteni hozzá? Mert csak úgy lenne értelme, hoyg azt a néhányszám mega adatot bárhová tudjam hurcolni ahol van usb csatlakozó, az meg ma már mindenhol van. Illetve milyen márkát érdemes venni? Én a kisfloppy és a cd-író kiváltására venném.
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest