Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironhide
tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Speciel nem kicselezni szeretném. A hitelesítőbe, amikor kéri, hogy írjam be a fiók nevet és a kulcsot hozzá, ott nem tudom mit csináljak. Fiók név még ok, de kulcs? A hitelesítőbe? Legalább adna QR kódot. Amit elméletileg kaptam mail-t, abban olyan kód van a leírások szerint, amit egyből a uplay oldalára kell beírni. Nem a hitelesítőbe.

Köszi, ha elejétől elmagyarázod, már nem tudom, 1-2 éve is volt mikor foglalkoztam vele. Írok a suppnak is, de sejtem, hogy nem tegnapra jön a válasz. -
Rexcor
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Be tudok lépni, már vagy 8 éve vagy amióta van uplay be tudok lépni ezzel az email címmel és használom is, csak tegnap feldobott ilyet hogy erősítsem meg ezt az email címet, és arra rámentem, de láttam hogy nem jött nekem email. Akkor kerestem vissza és láttam hogy nem az én címem van megadva. Azóta mondjuk játszottam az AC Originsel is, meg minden működik, nem hozta fel hogy erősítsem meg. Csak hát azért jobb lenne ha olyan fiókhoz kapcsolódna amibe be tudok lépni.
-
Monster07
csendes tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Üdv.
El sem kezdi letölteni mert amikor kipipalom hogy elolvastam es elfogadom a licence cuccot akkor egybol ezt irja ki!
Lemezhozzaferhetőségi hiba miatt nem indult el a letöltés!
Nem értem..
Zsír új a vinyóm a gép aem régi és azért bosszant a dolog rendesen mert egy tök jó kis játékról van szó! Ha otthon leszek írok nekik! Kivancsi vagyok! -
user26
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Üdv!
Az én gépemen léptem be és csináltam meg mindent. Tesóm mikor ide ült, kipróbálni az én fiókomhoz társította, a fene se gondolta, de most már tudom!!, hogy ez nem olyan, hogy ha letörlöm a játékot, újra lehet társítani más - más uplay fiókba.
Az Ubi-nak van, vagy nincs magyar supportja, nem tudom, de magyar nyelven írtam nekik, és magyarul is válaszoltak. (Nikolett). Írtam angolul is, de írta, hogy a legfrissebb hibajegyzékben beszélgessünk, az a magyar volt. 4-5 nap alatt megoldott a probléma, és átrakták a másik uplay fiókba, így most jó.
-
gtasystem
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
na de pont ezt mondom, hogy ezzel gyakorlatilag megszűnt a használtjáték piac..
legalábbis a komoly játékok esetén biztosan..
olcsó gagyi játékokat pedig amúgy sem lehet jól eladni..
régen megvettél egy A kategóriás játékot mondjuk 6-ért és aztán eladtad 3-ért most pedig megveszed 10-ért és buktad az egészet..
-
-
Imilenni
addikt
válasz
gabee jr
üzenetére
Már megadtam az adatokat.
S a régi e-mail címre kértem jelszó módosítást, amin jelenleg NINCS! Uplay account.
Mégis a rendszer azt írja hogy kiküldték.
+Kaptam mellé egy Survey-t (arra az e-mail címre amiről átírtam a fiókot).
Az e-mail 1:03-kor érkezett, benne megnevezve engem (a fiók felhasználó nevét).
A supportos figura 0:02-kor írta nekem hogy majd kapok egy e-mailt amire rá kell kattintanom. (Ugyebár +1 óra az időzóna miatt).
A survey-ben pedig mindössze a véleményemet kérték ki a support-ról..
Felkerestem a freemail admin-t is. Ő azt mondta hogy már régóta inaktív az az e-mail cím..
Bezzeg az Ubi még most sem válaszolt
. -
Preacher1980
tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Pont ezért kérdeztem, mert akartam vásárolni, s nem kínált fel semmilyen lehetőséget, hogy a saját account helyett más accountot adjak meg.
Úgy tűnt, hogy ha végig vittem volna a vásárlást, akkor a saját accounthoz adja hozzá a játékot.
A vásárlás folyamatát addig vittem, amíg megadtam a vásárláshoz szükséges adatokat!
Lehet tovább kellene vinni?

Na majd este!
-
Imilenni
addikt
válasz
gabee jr
üzenetére

Igen, azért félek hogy kizáratom magam belőle.
A kulcsokat amivel lehet deaktiválni biztos ami biztos még ki is nyomtattam, nehogy baj legyen belőle.Amúgy kilehet kapcsolni valahogy hogy ne lépjen ki folyamatosan a fiókom?
Este elindítottam a Wildlands-t, falusi nettel gondoltam lejön legalább a fele, reggel felkelek és látom hogy tétlenség miatt kilépett. 1 GB-ot töltött
Amint itt hagytam a gépet, rá 20 perccel már le is kapcsolt a fiók.. -
weres78
senior tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Nem tudom mikor volt problémám, vissza lehet keresni. Úgy két hónapja kb? Na akkor regeltem másik accounttal, írtam kétszer, azóta sincs válasz.
Facebookon pár óra alatt megoldották a problémát.
Persze működhet amit írsz, biztosan van akinek működött, de esetemben sajnos nem jött be.Még annyit, hogy mivel nincs Facebookom, más segítségével ment a dolog, gyorsan, rugalmasan. Ez persze megint ügyintéző függő is. Nekem szerencsém volt...

-
válasz
gabee jr
üzenetére
Semmi olyat nem írtál le, amit ne tudnék, legfeljebb butaságokat! Egyik kód sem működött (a helyettesítők sem), ezt már leírtam, csak el is kéne olvasni.
Repülőmód a füled! Mitől lenne repülő módban a telóm, te?
Nem hülye vagyok, csak ideges!Te osztod a másikat úgy, hogy félreérted. Ki beszél itt elküldésről? A lényeg, hogy csak a megadott ideig lehet beírni a kódot (folyamatjelző), utána a kód érvényét veszti biztonsági okokból. Aki nem tudja, hogyan működik, az te vagy, barátocskám!

-
wanted5
őstag
válasz
gabee jr
üzenetére
Persze, hogy megvan, lefotóztam mindkettőt, el is küldtem neki. De azt írta, hogy "original leaflet"-t küldjek neki, amin rajta van az aktiváló kód
. Még ha meg is lenne a blokk, azon akkor sincs semmi a játék nevén kívül.A 2 játék közül meg szerinte az egyik nem is volt soha aktiválva a fiókomon, holott végigjátszottam nem is egyszer...
szerk.: ha meg arra a lapra gondol leaflet alatt, amin a kód van azt meg elküldtem neki. Vagyis, az egyik játékban semmi nem volt a lemezen kívül, és a kód bele volt ragasztva, a másikban pedig egy lapon, de úgy küldtem el neki mindkettőt
-
HunAtis81
csendes tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Megvan a megerősítő email. A játékok kulcsai is itt vannak. (dobozosak) A gépen, és a telefonon be tudok lépni, csak oda nem ahol kéri a kódot.
A kódokat lefotóztam annó. (6db kód) Mindegyikkel beléptem már. Gondolom új kód kéne. A telefonon a generálót nem tudom ki hagyja meg a mai világban.... Életszerűtlen hogy ne cserélj telót, vagy ne frissítsd... stb. Ez így egy marhaságnak tűnik. Én nem találtam annó hogy hol lehet kikapcsolni ezt a védelmet. (kár)
Ha nem kapom vissza az accomat, azthiszem az életben nem veszek több ubis játékot.
Köszi a segítséget! Szép napot. -
SP4C3
veterán
válasz
gabee jr
üzenetére
Neeem, én neeem.
A deriválásnál azért már elunja magát az ember, de nem csak matek órán, hanem gyártástechnológián, anyagismereten, sőt még informatikaórán is.
Első órákon a feladat az volt, hogy C++-ban kellett egy programot írni, ami a bevitt szöveget visszafelé kiírja. Drága osztálytársamat épp ellenőrizte a tanár és megkérte, hogy írja be a programba az ő (tanár) nevét, be is írta, erre a program kidobott egy kis szivecskét: ♥.

-
Delávégá
aktív tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Igazából a kétlépcsős azonosítás se okozna problémát ha az emberek gondolkodnának mielőtt cselekszenek. Nekem mindenhol be van állítva ahol csak lehet és lekopogom (kopp, kopp) még semmi gondom se volt vele. Pedig már telefont is cseréltem azóta és patentul ment minden. Helyreállító kódot nem írják fel mikor az alkalmazás vagy maga a weboldal ahol bekapcsolja felhívja rá a figyelmet. Letörli/akármit csinál az appal vagy a telefonnal és hoppá máris csak support. Csak kicsit kell odafigyelni és kész.
-
-
-
MK VII
veterán
válasz
gabee jr
üzenetére
Ezt akkor most jól megállapítottad.
Nem, nem akartam szerintem sem én sem senki más kizárnia magát a kliensből és a profiljából sem.
Nem, nem tudtam, hogy ez ennyire szarul működik..
Nem, nem használom minden nap az accountomat és nem játszok minden nap Ubis játékokkal..
Most szerettem volna belépni és semmilyen ellenőrző kódot nem fogad el..
Nem, nem hiszem, hogy az én hibám a szar rendszer miatti kizárás..Köszönöm a figyelmet...
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Normális hangnemben beszélgettünk,nem írtam semmi olyat amiért kilépett volna.
A chat azt írta,hogy a supportos szakította meg a kapcsolatot.
Igen próbáltam a mobilról is,ott is ugyanazt az üzenetet kaptam:bejelentkezési hiba.
Ha lesz egy kis időm,akkor még az uplay újrarakását megpróbálom. -
SP4C3
veterán
-
Gausz
aktív tag
válasz
gabee jr
üzenetére
Az az üzenet, hogy "a letöltés nem indítható. Uplay nem tudja elindítani a letöltést. Vizsgálja meg, hogy van-e internet és elegendő merevlemezterület. Majd próbálja meg újra."
Talán fél éve volt olyan gondom, hogy a szinkronizáció nem működött rendesen, ha bezártam az Uplay-t, akkor a Watch Dogs beállításainak egy részét mindig kézzel kellett belőni. Pl egérérzékenység minden indításnál 100ra állt vissza. Ubi support javasolta a uplay újratelepítését. Akkor sem volt hajlandó leszedni netről a cuccot. És a beállítások még mindig nem jók. Úgyhogy uplayt azóta nem zárom be, és minden rendben van.ui: és most, hogy netről töltötte le lemezes install után, már hajlandó elindulni...
-
Marci79
senior tag
Nos. Sikerült elintézni.
Egy Bruno nevű volt az ügyintéző. Megkért, hogy a jelszavamat változtassam meg az általa megadottra. Ez megvolt és rá is tették a a teljes Washington Edition-t. És ráadásul a cd kulcsot fel is szabadították és így most már tényleg az "enyém".
Köszi szépen a segítséget neked is!

-
Balazsking
csendes tag
Vettem G2A shield-et és már írtunk is az eladónak (3 napja van asszem visszaírni).
Lehet, hogy hülye kérdés, de mire is jó pontosan a G2A shield? Mert én eredetileg azt, hittem, hogy megkapom a kulcsot, nem jó, akkor 5 perc és ott a másik.
Jó ez így kicsit hülye elgondolás, de hát na... -
orc88
őstag
Üdv. Balázs ismerőse vagyok, kipróbáltuk, én gépemen sem volt jó. Uplay support elhajtott minket, mert g2a rol van a kulcs. Ekkor eszembe jutott, hogy mi a gubanc: uplay játékot lehet venni steamen is, ha steamen vesszük, akkor kapunk egy steam és uplay kulcsot is. Na neki eladták ezt a "fél" uplay kulcsot, és folyamatosan steamre irányítja vissza, mivel eredetileg ott lett megvéve. Valószínüleg ez történt.
Üdv
-
-
Marci79
senior tag
Válasz jött is ott. De azóta semmi. o.O
"Bruno4/9/2015 7:26:07 PM
Hi my name is Bruno and I will be here to help you further, I am sorry to hear that you having issues with your game, I know how frustrating this can be, so I do apologise for the inconvenience caused.However to be able to investigate this issue I will need the following information.
Digital image of the cd key.
Proof of purchase for the game.
(If you already send this please send us the rest of the information below)
Email:
User Name:
First Name:
Last Name:
Country:
Date Of Birth:
Once we receive these images we will be able to help you further.
Thank you."
Erre válaszban megadtam minden infót és azóta síri csend. Rájuk írtam még kétszer is, de semmi. Indítsam újra a question-t?
-
nonsen5e
veterán
Egy órával utána a net ment el, és kezdhettem harmadszorra is újra, de utána sikerült leszedni végül.
Bp.-n vagyok, két évente van, hogy szerelnek valamit a házban valahol, aztán szó nélkül levágják, de mindig a legrosszabbkor.
Ott minden hihetetlen áron van, mittudomén, találnak egy országot ahol még pont nem régiózáras valami aztán ott vásárolnak be kulcsokat vagy nem tudom. Most legrosszabb esetben vesztettem egy ezrest, de egyelőre még műküdik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Viccrovat
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Parkside szerszám kibeszélő
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

írta. az Ubinak facebookon de még nem kaptam választ.

Amint itt hagytam a gépet, rá 20 perccel már le is kapcsolt a fiók..

Köszi a segítséget! Szép napot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)