Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Mivel ez itt az Upay fóruma, mi ebben tudunk neked segíteni, de az összes digitális platformra ugyan ez vonatkozik. (viszont nem offolunk!)
Mindennek a lényege, hogy a játék aktivációs kód SOHA nem gépekre, hanem felhasználónév/email párosra van regisztrálva/korlátozva. Ha te 125 gépre telepíted fel az Uplay-t annak sincs akadálya, de csak egy gépen lehetsz AKTÍV (tehát lehetsz bejelentkezve), magyarul online egy felhasználónévvel. Nem bonyolult.
Felhős kérdésekre az előttem szólók válaszoltak, tehát működik (többé-kevésbe) tökéletesen. Ha minden klappol, a külföldön befejezett játékot otthon ott folytatod, ahol abbahagytad.
-
távcsőves
senior tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Arra figyelj oda, ha játékot veszel digitálisan, mindkét országban használható legyen! Tehát pl XY játék akciós épp, de csak pl UK területen aktiválható/használható. Az ilyen játék MO-n nem fog működni.
@: GabeeJR: frissitettem már klienst, ua a probléma. Tényleg ami eszembe jutott megpróbáltam, utána jöttem kérdezni ide. Én részemről Ubisoft játékot csak Steamen vagyok hajlandó venni többet.
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #170 üzenetére
Én az AC szériáról tudok neked nyilatkozni.
A Black Flag mentéseket (ha van) nem menti felhőbe, hiába írja ki.
A többi AC játékkal elvileg nincs gond, de erre figyelj. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest