Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Nekem horizon box-om van, és a szerelők anno nem kötötték be utp kábellel (mondtam, hogy én majd megoldom powerline adapterrel) (mondjuk ők ezt nem nagyon tudták mi
)
Szóval úgy ment el a szerelő, hogy a tv működött, de a extra funkciók (myprime) nem a boxon. Később mikor rákötöttem a netre telefonon beszéltem egy ügyintézővel, ő ráküldött egy frissítést, és így lett a box teljesen üzemkész.
-
-
Én első körben azt csinálnám, hogy felhívnám a 1221-et, és megérdeklődném, hogy ha felmondok mindent, akkor hova kell leadnom az eszközöket, mennyivel előtte kinek és milyen formában kell benyújtani a felmondást, stb..., mert 1-2 héten belül aktuális lesz! Szerintem vagy ott rögtön fognak ajánlani mást, vagy egy-két napon belül fognak hívni. Én is nem régen alkudtam velük, és olyan csomagot kaptam, ami már egy lezárt csomag, idén már nem lehetett volna előfizeti arra, ráadásul mivel volt már három szolgáltatásom, tehát csak TrioXL járna.
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36133-36133.html
http://itcafe.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_36137-36137.htmlVan bármi más szolgáltatás felétek? Akár ADSL net?
-
Szia!
Lemondhatod a jelenlegi csomagot, de akkor három hónapig nem köthetsz újat, semmit. Azt követően mint új előfizető meg fogod kapni a kérdéses netcsomagot. Viszont szerintem ez inkább csak beijesztés volt részükről, mert ahogy azt Te is írtad, nem szeretik a lefelé váltókat. De ha komolyan tovább viszed a lemondás részét, akkor szerintem meg lehetne egyezni velük valami olyan ajánlatban, ami mindenkinek jó, mondjuk a jelenlegi TrioM csomag amiben már 120Mbps net van, és persze TV és telefon is, az havi 8000Ft lenne a harmadik hónaptól, addig pedig 5000HUF/hó.
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- No Voice in the Galaxy
- Milyen egeret válasszak?
- Kés topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest