Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Szerdán jönnek bekötni tv+internet+telefon kombót. Mit szokott tartalmazni az ingyenes bekötés?
Két egymás melletti szobában lenne 1-1 tv és számítógép. Tv-hez ugye nyilván átviszi a másik szobába is, de a számítógéphez is? Vagy abból csak egyhez húzza a vezetéket?Illetve családi ház emeletéről lenne szó, ráadásul utcasarkon van a házunk, nem tudom, hogy melyik irányból húzza majd a vezetéket. Ott húzza majd be a házba, ahol neki a legegyszerűbb és lakáson belül viszi a vezetéket a helyére, vagy kérhetem, hogy egyből az egyik szobába húzza be(tehát falon kívül elviszi a szobáig) és onnan menjen tovább a másikba?
-
cof
veterán
Teljesen más, ha egy PC-t Laptop-ot kötsz a TV-re HDMI vagy VGA kimeneten, mint egy Chromecast rendszer. Ő akkor is úgy fogja látni, hogy te Windows alatt nézed, nem foglalkozik azzal a Windows, hogy te milyen megjelenítőn nézed, kivetítőre is kötheted akár.
Egy telefon, Tablet HDMI kimenete más elven működik, mint egy Windows-é, ugye itt a rendszer sem eleve Windows már.
-
cof
veterán
Telefonon akkor megy ezek szerint, mert félreérthetően fogalmaztál, hogy 5 készüléken próbáltad és nem megy. Fentebb is olvashattad, hogy a tükrözés nem engedélyezett az APP-ban. Szerencsére van más alternatíva, különben sem értem, hogy miért tükrözéssel bajlódsz, ha menne is akkor két eszköz le van foglalva, a telefon és a TV is...Egy Chromecast áráért (első találat Google 14 990 Ft) már lehet venni egész jó Androidos TV BOX-ot, és ezzel kapsz egy különálló PC-t is, egy Androidos TV-nél messze erősebb hardver-t, ez a Chromecast nekem soha szóba sem jött, vásárlás szempontjából.
-
pjen
félisten
-
cof
veterán
-
ztibor
senior tag
válasz
Beniii06
üzenetére
semennyire nem működik, egyik tv régebbi és CI slotos, amikor átvette a UPC a régi szolgáltatást két mediacardot kértünk ahogy addig is volt a régebbi cégnél, és semmit nem lehetett kezdeni vele, már nem emlékszem pontosan, de hangolni tuti nem lehetett, olyan volt mintha nem lett volna bent kártya. Szóval rögtön séta volt STB-re cserélni.
-
Beniii06
addikt
Próbált már valaki mediacardot(ami ugye CI+ elvileg) CI hostban használni?
Olvastam az összefoglalóban, hogy "a CI nem elég", az viszont nincs odaírva, hogy mennyire elég. Elméletileg a CI+ és a CI oda-vissza kompatibilis, kivétel az olyan kódolt csatornáknál, ahol azt megkövetelik, szabvány szerint így van, ha jól tudom és ebből nekem az jön le, hogy van olyan csatorna, ami működik és van olyan ami nem vagy az összes csatorna megköveteli a CI+ -t UPC-nél? Ezekről van valami hozzáférhető lista? Van esetleg lehetőség CI modult szerezni? A horizon(hulló csillag) box nem opció. -
-
TeeJay
félisten
válasz
anglergab
üzenetére
Hidd el ennyire nem vagyok pancser
433mbit link mellett ennyit tudott vidéken ahol nincs másik 5GHz wifi a láthatáron
Az Asus AC65P meg Budapesten panelban ahol van 30 darab 5GHz hálózat ott tud ennyitA CB wifi vezérlője tényleg csak átlagos de hatótávra sem bajnok szóval akinek tényleg bika AC Wifi kell az routert vegyen
-
pjen
félisten
válasz
Faterkam
üzenetére
Persze,tesz bele egy osztót és már múködik is.Te is meg tudod csinálni.Elmész egy műszaki boltba,adnak hozzá mindent,2K ból megvan.Viszont ha van egy win es számítógéped amit össze Tudsz kötni a Tv vel,akkor a Horizon Go megoldás lehet,jön az összes előfizetett csatorna.
-
anglergab
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Kártya nélkül bizonyos csatornák (nem az összes előfizetett) nézhető analóg vagy DVB-C vevővel, ami a TV-ben is lehet.
Vagy a Horizon Go-val laptopon, okostelefonon, tableten nézhető szinte az összes előfizetett csatorna. Ez a TV-re nem köthető, mivel akkor az okoseszköz ki tudná váltani a kártyát (azaz a mediaboxot és a mediacardot).
Illetve a mediacardot is lehet akár cserélni a TV-k között egy előfizetés esetén. -
Faterkam
addikt
Még egy kérdés, a UPC előfizetésbe van a net, telefon, TV. De a koax kábel csak a mi szobánkba van bevezetve, Media Card-ot használunk. Most azonban kaptak a gyerekek egy TV-t. Azon gondolkodom, hogy bevezetném a gyerekszobába is, mert az ablakuknál megy el a kábel, de nem kellene se box, se Media Card még egy, mert nézhetnék a kódolatlan adásokat, ami amúgy is van az előfizu mellé! Ez megoldható? A szakemberük bevezetné csak a kábelt?

-
joysefke
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
- Packet capture kell a jó és a rossz esetről,
meglesz, a jó esetről már van is. A rosszra még várni kjell, hogy újra a kezemben legyen a másik teló.
- Az link-local IPv6 cím, a UPC nem tud róla
Ok, sajnos én nem értek az IPv6-hoz (még).
Biztos ami biztos leírom azt az IPv6 címet amit a jól működő telefonon látok: fe80::3aa4:edff:fe71:421b
Tehát akkor ez lokál?- Önhatalmúlag nem cseréli le, valamikor/valamiért lecserélte egy app vagy a felhasználó
Az ő telefonján korábban én nem értem hozzá a hálózati beállításokhoz. Xiaomi telefon.
SZERK:
illetve pingelni az szerver IP-t mindkét telefonról
mármint a nem betöltődő képhez tartozó Url-nek az FQDN részét, illetve az ahhoz tartozó IP-t?
A képeket a Cloudflare cacheli...
-
joysefke
veterán
válasz
Watercolour
üzenetére
Röviden összefoglalva: a UPC szar, nem az IPv6. A UPC-nél tapasztalható "IPv6 problémák" túlnyomó többségéről a UPC tehet, mert szar döntéseket hoztak és szar hardvereket használnak.
Ok, de ez rajtam nem segít. Számomra a UPCs IPv6-tal csak a szopás van.
Amikor tegnap vagy tegnapelőtt "visszaraktak" IPv4-re, akkor mintegy varázsütésre elkedte a mobil Appom a telefonomon betöltögetni az eddig számára elérhetetlen Cloudflares képeket. Mégpedig gyorsan, reszponzívan.
Ma kipróbáltam a barátnőm telefonját, de azon még úgy viselkedik az app, mint az én telefonommal az IPv6->4 váltás előtt.
Ezért gyanítom, hogy az Ő telefonja valahogyan jobban ragaszkodik az IPv6-hoz, mint az enyém.
Az hogy a probléma kinek a sara, az nekem tök mindegy, amíg nálam csak UPC van, illetve az ország harmada a UPC-vel szerződött.
-
-
Watercolour
aktív tag
válasz
joysefke
üzenetére
"-Miért van az, hogy a telefonon a WiFi hálózat részleteit megtekintve ugyanúgy látszódik az IPv4 mellett egy IPV6-os cím is?"
Mert valahonnan kap egy IPv6 címet, valószínűleg nincs kikapcsolva a routeren."Hogy jön a G ahhoz, hogy önhatalmúlag lecserélje a DNS beállítást ??!!!!"
A Google (feltételezem itt az Androidra gondolsz) alapesetben nem csinál ilyet. Elképzelhető, hogy a telefonod gyártójától származó Android módosítás okozza, egy app, amit feltettél, vagy kézzel átállítottad."-Nem lehet az Androidos telefonon teljes mértékben kikapcsolni az IPv6 stacket (IPv6 cím se legyen, semmi)."
Tudtommal csak rootolt eszközön lehetséges, de nem sokat érnél vele, mert nem az IPv6 okozza a problémáidat. Kis olvasnivaló itt. -
joysefke
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
UPC-s vagy?
Nekem volt az IPv6-> 4 visszaállítás, ami megoldotta a telefonomon az Appom képbetöltési problémáit. Időközben kipróbáltam barátnőm telefonját is, neki Redmi Note 5 Pro van (jóval frissebb mint az egyém) de nála a probléma megmaradt.
Mindkettő telefon egyszerre van a 2.4GHz UPC-s WiFimen, az egyikkel működnek az appomon a Cloudflare-es képek, a másikkal nem.
Ez hogy lehet?
_____
-Miért van az, hogy a telefonon a WiFi hálózat részleteit megtekintve ugyanúgy látszódik az IPv4 mellett egy IPV6-os cím is?
-Érdekességképpen a két telefon nem ugyanazokat a DNS szervereket használja by default:
enyém: 8.8.8.8, 8.8.4.4 másik: 1x UPC IPV4, 8.8.8.8. Hogy jön a G ahhoz, hogy önhatalmúlag lecserélje a DNS beállítást ??!!!!-Nem lehet az Androidos telefonon teljes mértékben kikapcsolni az IPv6 stacket (IPv6 cím se legyen, semmi).
____
Packet capture dolgot még nem csináltam meg...
-
Faterkam
addikt
Belinkelem ide is, hátha valakinek van ötlete rá!
-
cof
veterán
Azt nem mondtam, hogy a kínálat bővülésével igényesebbek lettek a tartalmak is. Szerintem pont a fordítottja, azért kapcsolgatunk mert semmi nem köt le, ahogy mondod a Dokumentum csatornák is elmentek más irányba, de ez a Mese csatornákra is igaz, valami borzalom mik mennek manapság a TV-ben.
-
vlevi
nagyúr
De műsor nem lett több. Csak a reklám és az ismétlés.
Ugyanazok a filmek mennek a filmes csatornákon, ugyanazokat a sorozatokat adja mindegyik sorozatcsatorna felváltva.
Az ismeretterjesztő adók, discovery, natgeo, ... is el bulvárosodtak, raktáras és kamionos valosagshow-n kívül alig adnak mást. -
cof
veterán
válasz
Bridgeman
üzenetére
Értem, hát ha megjelent a Digi közben és eddig 7100-at fizettél, olyan 5-6000 Ft között lőném be az ajánlatot, esetleg jobb csomagokkal, nálam most 5299 Ft, 300 Mbit net, 69 + 26 HD csatorna TV, Vezetékes telefon.
Ha te hívod majd és a lemondást választod, ügyfél megtartóhoz kapcsolnak és ott kapod a legjobb ajánlatot, és erősen hivatkozz a megjelent konkurenciára.
-
ztsoft
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Én nem erre értettem, hanem arra, hogy évente ennyivel emelnék (ha nem kötnék új hűséget több évig).
Ebben az esetben teljes mértékben hülyeség lenne új hűséget vállalni.
-
Bridgeman
csendes tag
Üdv mindenkinek!
3 hónap múlva jár le a hűségem,jelenleg 7100-at fizetek csekken.Érdekelne az epack kedvezmény myupc felületén fizetve.Érdemes lenne most váltanom,vagy majd később,ha esetleg már sikerül vm-t "alkudni" a jelenlegi árból?(Május óta itt van a Digi is)Köszi a válaszokat. -
anglergab
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Rosszul írtam. Helyesen: a jelenlegi CB-ben 2 db 2,4 GHz-es (300 Mbps) és 3 db 5 GHz-es (1,3 Gbps) antenna van. Összesen tehát 5 db antenna van, nincsenek megosztva/nincsenek dual band antennák.
Az új CB boxban marad a 2 db 2,4 GHz-es antenna (300 Mbps) és 4 db 5 GHz-es antenna (1,8 Gbps) lesz.
-
anglergab
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Miért tettek neki HPF-et a modemére?
Felcserélhették a TV-vel?
A modemnek kell a 85 MHz alatti rész, a TV-nek nem. -
anglergab
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
Még a "régi" CB boxot adják.
A CB-nek jónak számít a wifije.
Igaz, NYÁK antennái vannak, de 4 antennát használ 2,4 GHz-en (2x2), 5-öt pedig 5 GHz-en (3x3).
Ezek közül 4 antenna közös (dual band), az 5. antenna csak 5 GHz-es.A méréstől nagyban függhet a sebesség.
Ha vidéken mérted, akkor lehet vidéki szerverre csatlakozott a Speedtest (hely alapján), ami lassabb lehet. -
Treff
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hpf-80 S van ráírva az out kivezetésnél lévő csillapítóra.
A neten rákeresve meg úgy látom, ezt tv kimenethez van (HPF 80. 80MHz felüláteresztő szűrő kábeltévé rendszer végfelhasználói ponthoz). 😂 Pedig a szerelő odáig volt meg vissza a sok éves tapasztalatával, meg hogy mennyire buták bent az üsz-on és marhaságokat mondanak az ügyfeleknek...
Már most akkor kezdem nem érteni ezt az egész dolgot. 😩 -
TeeJay
félisten
válasz
anglergab
üzenetére
akkor szüleimhez még a régi CB-t hozták mert az 5GHz-en 1méterre az eszköztől 80MHz módban tudott 200-220megabitet jó esetben vidéki falu utolsó utcájában ahol nincs más 5GHz hálózat (LG G4 teló)
nekem az ASUS AC65P meg BP panelban hoz 300-310megabitet LG G4 telóval
szóval még elég harmatos akkor az a CB sajnos -
norbertoth
senior tag
Ez lesz is nálunk vagy csak kint? 😀
Egyébként másnak nem produkál olyat a cb hogy eldobálja az eszközöket? Érdekes jelenség és nem mindent dob el. -
Cifu
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Erről jól lemaradtam...
De ahogy nézem az "új" CB-ben is egy 2013-as Intel Puma 6 ugrál, még ha tavaly szeptemberben is hagyták jóvá az FCC-nél.
-
TeeJay
félisten
új CB és régi CB what?
hol van erről leírás? -
headhunter
addikt
válasz
ztsoft
üzenetére

2019.12.31-ig vállalta Telekom az egész város lefedését optikával + Digi is bármikor bevetheti a romániai "deszant alakulatot", akik hetek alatt átépítenék az Inviteles koaxot optikára.
pl.: +3 hónap határozatlan idejű szerződés (3x420 = 1.260Ft) ennyit megérne, hogy ne kelljen "kötbér" fizetéssel (Igénybe vett kedvezmények visszafizetése) távozni idő előtt.
-
anglergab
addikt
Jelenleg mi a max. wifi sebessége (2,4 GHz-en és 5 GHz-en is) a UPC által biztosított HGW/modemeknek?
-
kabelmania27
félisten
Ha az outban van a modem akkor nem kell megcserélni. Azért írtam 17-én, hogy cseréld meg a kimeneteket mert a csillapítót hpf-nek (visszirányszűrő) néztem (hpf-en szokott lenni 85-ös szám) és azt a tévé elé szokták tenni. Nézd meg hány dB van a csillapítóra. Kikapcsolt ipv6-al rendben szoktak lenni az oldalak.
-
anglergab
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Akkor a DSLITE okozta, nem a NAT.
Androidra app: Packet Capture
Nem kell root hozzá, VPN-enként kapja el az IP csomagokat.Elindítod, elfogadod hogy megfigyelheti a forgalmat, mivel pont ez a lényege, rámész jobbra fent a Play gombra kis 1-el az indexében, majd kiválasztod az appod. Elindítod a rögzítést, majd elindítod az appod. Előtte töröld a cache-ét, nehogy cache-ből töltse be a képeket.
-
joysefke
veterán
-
anglergab
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Azért nem ment az appod, mert NAT-olt volt a kapcsolatod DSLITE/IPv6 esetén, bizonyos portokon elakadt a TCP.
Mobilnetről vagy UPC Wi-Free-ről jó? Azokon is NAT-olnak, de NEM DSLITE-tal. CATV esetén van DSLITE.Ha pedig részletesen ki szeretnéd vizsgálni, akkor a rossz és jó esetről kell tcpdump hogy milyen kapcsolatok nem tudtak kiépülni a DSLITE NAT-ja miatt.
Tudom, a rossz esetről már nem lesz, az is segít, ha most a jóról készítesz tcpdump trace-t az appod használata közben (semmi más dolog ne kommunikáljon közben). -
törölt tag
Sziasztok,
Ki a rendszeres tartalomfogyasztoja itt a Horàjzon Gonak?
Feltudnatok homalyositani, hogy egy angol nyelvu filmre a HBO vagy Cinemaxnal hogyan lehet a nyivan letezo magyar feliratot elovarazsolni?Koszonettel,
Lui -
norbertoth
senior tag
Voltak kint technikusok, azt mondták állítassam át ipv4-re a modemet, viszont ez az opció megszűnt létezni a myupc-ben, mióta megújult az oldal. Csak én nem találom vagy 1221?
bármi hátrányom lenne ebből hogy arra állítattnám át? -
fjudors
aktív tag
válasz
stifi82
üzenetére
valami biztos lessz.
nézd meg a szerződésbe, vagy kérdezd meg tőlük, mennyi lenne a kötbér,ha van.
én májusba sokalltam be tőlük végleg, így jöttem át a upc-hez. a kötbér lényegesen kevesebb volt, mint a havidíj lett volna, ha fenntartom.
valami 2800 forint volt a kötbér, úgy, hogy a netre közel egy év hűség volt, a többire pár hónap. persze, a készülék kedvezményt (tv lett véve tőlük) ki kellett fizetni emiatt. -
stifi82
aktív tag
Sziasztok!
Voltam 2 éve upc ügyfél csak úgy voltam vele a trékom olcsóbb a családi költségvetésnek, az is lett csak az internet sebbesége jóval lassúbb lett mint az UPC. De mikor megkötöttük senki nem bírta megmondani mennyi lesz a sebesség akor kellet volna reklamálnom.
Na az a lényeg, hogy el van döntve upc 300 net lesz csak még van hűségem a másikra szeptember 5ig.
Szerintetek mik a tapasztalatok akkor is lesz ilyen jó ajánlatuk mint a héten hogy 2 hónap ingyen?
Mert ha semmi nem lesz akkor akkor most lenne érdemes bekötetni akkor is nyerek 2 hetet inenntől meg dübörög a net. Most 10el megy upc meg 60at garantál.
Köszi a segítségeteket előre is!
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Itt az aktuális
ipconfig /allkimenet (így most érezhetően jobb és dolgok amik eddig WiFi-ről nem voltak elérhetőek, működnek):Windows IP Configuration
Host Name . . . . . . . . . . . . : KandurPC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : homeEthernet adapter Ethernet:
Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Qualcomm Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.30)
Physical Address. . . . . . . . . : 00-25-22-D6-B8-30
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::6451:3a3e:d130:e8e3%3(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.171(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : 2019. j£lius 19., p‚ntek 10:00:32
Lease Expires . . . . . . . . . . : 2019. j£lius 19., p‚ntek 12:00:29
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 50341154
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-23-22-CE-8C-00-25-22-D6-B8-30
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 213.46.246.53
213.46.246.54
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled -
joysefke
veterán
UPDATE VAN !!!!

Ma reggel manuálisan újraindítottam a routert és azóta úgy tűnik rendesen működik a net.
Ami mobilon az újraindítás előtt nem volt jó az most 100%-osan működik. A Cloudflare- CDN-en cachelt képek szépen betöltődnek a mobilappomban. Az egész WiFi-net SOKKAL gördülékenyebb, reszponzívabb.
UPC-s hozzáértő embert akivel meg tudom a korábbi problémámat beszélni, úgy hogy globálisan ki is küszöböljék hol lehet találni?
Nálam az van, hogy UPCs IPv6 hálózatból WiFi-n keresztül az általam fejleszett mobilapból nem lehet a Cloudflare.com-on cachelt képeket elérni.
-
ztsoft
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Szia!
Nálam a húség letelte után egy hónappal emeltek a csomagon 420 Ft-ot. Elméletileg ezt egyszer játszhatják el évente. Ha már így számolod, nem biztos, hogy megéri hűség nélkül maradni (pedig én is hűség nélkül vagyok még).
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
ahogy olvasom a német liberty területet is a vodafone vette meg ott meg a DT-vel ha versenyezni akar akkor koaxon kétlem hogy menni fog
a román meg magyar területen ahol meg van DIGI/RDS FTTB/FTTH ott aztán főleg nem rúgnak labdába koax hálózattal.
és mivel 4 in 1 szolgáltatást akarnak hogy TV, vezetékes teló, vezetékes net és mobil/mobilnet is tőlük legyen ahhoz jót kell alkotnimeglátjuk 1-2-3év múlva mi lesz
-
Beniii06
addikt
Igaz nem nekem fontos, hanem rokonoknak, akik most fognak költözni, de mivel még felújítják a házat kb. pár hét múlva lenne esedékes a bekötés. Így csak arra lettem volna kíváncsi(előnyökre/hátrányokra ár szempontjából telefonos/személyes szerződéssel szemben új ügyfélként, milyen gyakran), hogy szerződött-e valaki ilyen módon "csak online, csak most" akcióban, de akkor gyanítom, hogy nem lehet olyan sűrűn ez az akció.
Konkurencia csak papíron van D csak az utca másik felén szolgáltat, de ugye a kedvezmény utcára jár(szerencsére), T pedig adsl-el + iptv nem is opció.
Az nekem is feltűnt, hogy korábban sokkal több happy home csomag volt elérhető adott címen(5-6), most csak 3-at dob fel(150 comfort, 300 comfort és 500 prémium). Csavar az egészben, hogy ők a 150,300-as nettel is megelégednének bőven, de a prémium tv-re pedig szükségük lenne. Gyanús, hogy ez nem véletlenül van így, ha pedig külön a prémium tv +150 es netre fizetnének elő, az már kb. minimum másfélszer annyiba kerülne, hanem a duplájába, mint a "fullos" 500+prémium tv csomag. Akkor maradni fog szerintem, amit eredetileg is gondoltam, hogy inkább rendeljék meg online az 500+prémium tv csomagot és úgyhogy az első hónapban nem használják egyáltalán + a hátralévő 11 hónapban sem fogják kihasználni az 500-as csomagot netezéshez Akkor ígyis olcsóbban fognak kijönni, mintha nem élnének " a vissza nem térő lehetőséggel" és 2-3 hét múlva rendelnék meg, amire tényleg szükségük van. Annyit még persze elmondtam nekik, hogy legelső lépésként kérdezzenek rá telefonon, majd azután döntsék el mi a jó nekik. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
TeeJay
üzenetére
Ennek csak örülni tudnék, mert akkor már két optikai szolgáltató lenne jelen nálunk, de ha így is lesz, az még biztosan több év. Ahogyan a DIGI-nek sem megy ez egyik napról a másikra az invitel rendszereivel, a Voda sem fogja fél év alatt lecserélni a teljes UPC koax hálózatot.
-
TeeJay
félisten
reméljük hogy a Voda nem fog egy fillért se tenni a koaxba
mivel ha a Deutsche Telekommal akarnak versenyezni ahhoz nekik is optikai hálózat kell és akkor talán GPON lesz végre DOCSIS helyett
ha pancserek akkor meg ED3.1-re fejlesztenek de nem sok jót várnék akkor mivel az már most bőven hátrányban van minden téren
főleg a D és a T mellett egy koax hálózattal versenyezni hát elég vicc kategória lenne
Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)