- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ptya
tag
Sziasztok!
Nekem a héten kötötték be a netet és hirtelen minden faszának is tűnt. Azóta viszont tapasztalok egy furcsaságot, ami nem hagy nyugodni
Olyan, mintha nem lenne sikeres minden request. Egy letöltés példájával élve az tapasztalható, hogy pár próbálkozás instant hibára fut (nem sikerült kapcsolatot létesíteni), majd a következő próbára kiépül a kapcsolat és onnantól már meg sem szakad, szóval vígan jönnek le a több gigabyte-os csomagok.
speedtestnél is hasonló a jelenség, van hogy megnyomom, hogy GO aztán vígan lefut a teszt, majd következő próbálkozásra egyből connection error.
Ha nem sikerül a kapcsolatot kiépíteni, akkor egyből errort kapok, szóval nem timeout-ról van itt szó.. olyan mintha, a modem elutasítaná a kérést.
A legjobban a PS4-em sínyli meg, mert az folyton dobja az errorokat, hogy nem sikerül kapcsolódnia a PSN hálózathoz - ott ilyen 5 próbából 4x nem sikerül.
Találkozott már valaki ilyesmivel? WIFI és kábel esetén ugyan az a jelenség.
Többször újraindítottam már a modemet és bújtam a beállításait is, de semmi különöset nem láttam.Akkor is jelentkezik a dolog, ha kevés (<4) eszköz van rácsatlakozva a modemre.
Első körben még a UPC-t nem akartam felhívni, hátha nélkülük megoldható a helyzet
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest