- Milyen GPS-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Khümmm csak azért nem mondok semmi provokatívat mert te voltál itt az első ember akit megismertem
Hejj azok a jó kis KIN-serveres idők de jók voltak reggelig toltuk,az a hangulat hiányzik nagyon
Whiteraven: csak egy példa a minap benn voltam bermen mert volt ott egy régi ism.nah szal volt ott egy gémer prefixel a neve mögött vmi ilyesmi *BB* mondom neki milyen klán ez ,aztmondja há most alakult 1 hete mondom jólvan, kérdem tőle te mióta tolod(only flekk dodge nuku) ahogyan játszott,azt mondja 3 napja hopp gondoltamkérdem tőle ,és nem tul korai az a klán dolog azt mondja mé lenne az, van egy prefixem és ettől ájuljon el mindenki meg egyébként is mi a f@sz közöm van hozzá, ja és még hozzá tartozik a dologhoz hogy a klán 2 tagból áll ő és a báttya(remélem nem lesz hp-juk
na szóval erről ennyit azt hiszik ezek hogy a képlet helytálló
klántagság=progémerség,na persze nem a komoly klánokra gondoltam
Na de mindegy majd rájönnek a 120-ik vereség után hogy nem ugy van ahogy azt ők elgondolták
Ja és amugy meg Wr te egy ö.......... és menj a .............. mert............ oda.......különben............. szal fléééém
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Nekem 3355-össel egyáltalán nem megy a netes gamme. 3329-cel megy jól, afeletti összes patchel ua. a szindróma:
miután Join Game-et nyomok kifagy a kurzor és csak gép-reset-tel lehet kirángatni a kómából. Se ctrl+alt+del, sem alt+tab..semmi nem hozza ki.
(Érdekes A linuxon a legújabb patch-csel viszont megy teljesen jól.....brahiból a linuxom alá is feltelepítettem kíváncsiságból
)
-
@rglaaf
veterán
Ugyan már amikor elhozod a 7BMW-t beugorhatsz egy padért
Nekem Steelpad-om van de az csak is pénztárca függő hogy mit szeretnél mert mára elég nagy lett a kinálat egérpadokból.Fun-ra sztem 4-5k ból már tudsz venni neked megfelelőt de ha komolyabban szeretnéd akkor van10k-ér vagy drágábbért -
@rglaaf
veterán
Figy az nem biztos hogy kezdő ha valaki igy használja de halottam már elég vad dolgokat irányitás terén és elég hatékonyan használja az illető egyébként meg sztem ha valaki megszok egy irányitást akkor utána már nem szabad váltogatni mert soha sem szokja meg
Egérpad-nál mi az elképzelésed gondolom nem akarsz 10k kiadni érte -
FehérHolló
veterán
Darknes nekem mondogatta, hogy álljunk már össze (megint Killingfields...), de mondtam neki, hogy állj össze valaki mással és akkor tán mindenki más csak rátok fog nyomulni.
A kami kombó meg a világ legnagyobb lámaságaÉrtelmetlenné teszi az összes többit: boostert nem érdemes benyomni, mert az első kami elvisz; speed dm-ben nem túl nyerő; a camo-t talán 2X használtam (de akkor jól jött); inv még egész használható, de ha szembe találod magad a kamival, akkor is mind1; pint sizedet meg az első kamis dd elvisz, még ha mellé is megy a falk, kapsz belőle eleget; berserket meg nem nagyon dijazom, mert elég hamar kifogy tőle a muníció
(pedig hasznos). Melyik szerncsétlen nem használja a kamit, ha egyszer benn van a tömeg közepén, kap érte dd-t és ha esetleg megölik (hisz könnyű, mert fogy az élete),akkor kb 4-5 frag pluszba még a dd-vel kinyírtakon kívül. Minden normális ember kéri SySERR-t, hogy szedje ki, de ő mit csinál?! Gyengíti... így már csak fele olyan erős, mint az atom... 1000 damage... és még ráadásul a pajzsot is ''megkerüli''.
-
FehérHolló
veterán
-
WhiteRaven
csendes tag
Jobb, ha tőlem tudjátok, hogy Fatalt és Haxort is ledobta, mer azzal a beállítással rendelkeznek, amit a másik topicban leírtam. Csak engem nem dobott le, mert nekem veletek és velük ellentétben van eredetim, Admi és Fatal a ti kedvetekért rakta fel a 2k4-t, hogy elfogadhassák a kihívást, hogy utána szétnyomhassák a fejeteket UT99-ben, ahogy benne volt a megállapodásotokban. Különben szerintem most is elég szépen helyt tudtak volna állni, bár még soha nem láttak 2k4-t. Fatal ma ownolta a Bermudát, tehát nem is akkora égés a csávó 2k4-ben. Admit még nem láttam jáccani...
-
Frigo
őstag
-
gege71.hu
addikt
szegyen gyalazat de nekem nincs ''listam''
...sejtheted miert nem...elveszett a kulcs
Na szal msn-t sajna nem hasznalok, tehat legjobb lenne ha vki volna oly batyam es bepaste-elne ide azt a franya ip:port kombinaciot
ICQ 15251032...de itt ne ugy jelentkezzen be senki, hogy ''wanna see my webpictures??? bla bla ''
thnx -
I_Am
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest