- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
Integra #1947 üzenetére
Kedvencek közé rém 1x-ű berakni 1 szervert. Mondjuk játszol egyen ami tetszik(jó pingek stb) nyomsz játék közben egy esc-et és a felnyíló ablakban lesz egy gomb add to Favorites v vmi hasonló felirattal..klikk és kész.
Legközelebb a Join után favorites ''fül alatt'' már ott lesz a szerver -
gege71.hu
addikt
válasz
@rglaaf #1948 üzenetére
Eredeti van meg.
Nem ad hibaüzit (ill nem adott) mikor a 3350-et felraktam. A join menüpont-ra klattynál halt meg. Sima Instant action(botokkal saját gépen) ment..
Nincs jelentősége amúgy. 3329-cel is teljesen jól elvagyok, ami plusz cucc van a szervereken úgyis letolja a gép cache-folderba -
gege71.hu
addikt
Nekem 3355-össel egyáltalán nem megy a netes gamme. 3329-cel megy jól, afeletti összes patchel ua. a szindróma:
miután Join Game-et nyomok kifagy a kurzor és csak gép-reset-tel lehet kirángatni a kómából. Se ctrl+alt+del, sem alt+tab..semmi nem hozza ki.
(Érdekes A linuxon a legújabb patch-csel viszont megy teljesen jól.....brahiból a linuxom alá is feltelepítettem kíváncsiságból
)
-
gege71.hu
addikt
Sziasztok
UT2004 pólót/sapkát ilyesmit szeretnék rendelni/rendelteteni (USA-ból).
van is ismerős akin ''keresztül'' menne a dolog de sehol nem találok webshopot ahol van ilyen(igaz sokat nem is túrtam még a google-t ezügyben).
Ha vki tud ilyet plz linkeljen már be 1-et.
thnx
gege -
gege71.hu
addikt
válasz
FehérHolló #1898 üzenetére
installation KEY-ként kéri asszem az a neve
..de...Tök mind1 minek hívjuka lényeg, hogy nélküle nuku netes játék (kivéve azt a pár szervert ami elfogad játékost érvényes kulcs nélkül
)
-
gege71.hu
addikt
DVD-s vagy Pc-s?
A dvd-s nél benn a dobozban kell lennie egy kis vékony matricára írva a kód.
Cd-snél nem tudom hogy van de szerintem ott is a doboz belsejében kellene lennie a kódnak.
Szémlát ha csatoltak azon nincs véletlenül?
Hívd fel őket mindenesetre...ha sehol sem találod!
üdv
gege -
gege71.hu
addikt
válasz
FehérHolló #1852 üzenetére
az mi is?
Mostanság nem nagyon nézgelődtem ilyen plusz cuccok után.
ECE??? -
gege71.hu
addikt
Zsíír..budakalászi cora-ban volt 1 db DVD-s(+ 1 csomag cd-s de az 8k volt).
Mükszik jól.. Viszont ha a legújabb patch-et rátolom, JOIN GAME-nél total kiakad a cucc...
Csak gép újraindítással lehetett jobb belátásra téríteni. A 3323-as patch-csel meg teljesen jól megy.
Lehet az a baja, hogy csak 4.12-es Catalystom van?
Az ujabb catalystokat(az idén megjelenteket) nem rakosgatom...9800pro-hoz már amúgy sem raknak pluszt az ujabb driverekbe...szerintem.
Onslaught miatt(is) érdemes volt +venni az eredetit...
-
gege71.hu
addikt
Valaki talalt mar ut2004-et 4K-ert? (dvd verzios kene)
MM-ből b***nak válaszolni a mailen feltet kérdésre(kásztomer szörvisz rúlz)
Vki címet vagy telefont vagy hidralika mittomént beírhatna ide..thnx! -
gege71.hu
addikt
válasz
FehérHolló #1828 üzenetére
Thnx
Amúgy mindenkinek: Nincs vkinek eladó UT2004..na persze nem 8-10K-ért... -
gege71.hu
addikt
MAgyar vagy megfelelő ping-ű ONS servert tudtok mondani?
A bermudán már rég nincs. örülnék ilyen info-nak (ip cim nagyra értékelendő)
Persze olyan amire ''úgy'' tudok csatlakozni mint a Bermuda server-re..ééétteed
-
gege71.hu
addikt
Hol most a legolcsóbb a dvd változat?
-
gege71.hu
addikt
Itt regebben talaltam, most nem bongesztem at de tuti van starwars skin. Van Terminator is meg minden kutyf@xa
Bővebben: link -
gege71.hu
addikt
Ebbol a listabol sajna csak a KIN server (norveg?) mukodik nalam, ill azt latom vele, a tobbi N/A...
A kin server is kivag, vmi cheat anti tcm vagy mi a csocs-re hivatkozva..holott en baszottul nem csitelek es semmi extra cucc nincs felrakva a gamma-hoz. Annyi csak, hogy legujabb peccs...na mind1 sajna igy nekem marad a Bermuda server. -
gege71.hu
addikt
ha botok ellen játszod ezt a brightskin-t vmi mod-dl lehet beállítani, olyasmi mint a slow motion death meg a tobbi plusz..öö bakkernem is modnak hívják..na mindegy szal abból a listából lehet behúzni ahol az ilyenek vannak mint csak instagib + slo mo corpses stb,,,..áá eszembe jutott.. : MUTATOR... na ezt télleg on line LIVe-ban írtam most
-
gege71.hu
addikt
szegyen gyalazat de nekem nincs ''listam''
...sejtheted miert nem...elveszett a kulcs
Na szal msn-t sajna nem hasznalok, tehat legjobb lenne ha vki volna oly batyam es bepaste-elne ide azt a franya ip:port kombinaciot
ICQ 15251032...de itt ne ugy jelentkezzen be senki, hogy ''wanna see my webpictures??? bla bla ''
thnx -
gege71.hu
addikt
SZevasztok.
Egesz nyaron nem toltam UT-t de most kezd hianyozni.Fel is telepitetem a 7vegen ujra
En a SySERR serveren szoktam tolni. Ti hol?
toljatok mar IP-t ide neha mikor jatszotok...esetleg beneznek en is ''matekozni'' kicsit a pH-s arcokkal
thnx
gege -
gege71.hu
addikt
Leszedtem az UMOD valtozatat ebbol a ChaosUT-nek cuccbol
Bővebben: link
, de az istennek se telepul.
Vmi no-video vagy vmi hasonlo critical errorral kiall miutan rainditok.
Az ut2k4 legujjabb patch-el ellatva + minden.
Igaz rendszertelepites volt mar korabban, megtartva a D: particion a jatekot + a registrybejegyzeseket elmenettem,igy azokat a kulcsokat beizzitva az alapjatek teljesen jol fut uj XP alatt is jatekujrainstall nelkul is.
Az umod-hoz szar volt a tarsitas igy hozzarendeltem a system konyvtarban levo setup.exe-t szal az a link sincs ''eltorve'' mar az umod-hoz. Elvilegaz inditja az automatikus telepitest.
Mi a fene okozhatja, hogy hibaval elszall???
UT2k4 ujratelepites segithet?, esetleg amit letoltottem chaos mod az lenne a ludas?
vagy van vmi mas megoldasa annak, hogy telepitesre fogjam ezt az UMOD-ot?
2k3 alatt jatszottam mar az ahoz keszitett moddal es nagyon tetszettek a speci fegyverek.
Otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged