- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
nane
csendes tag
HÁt nem tom, én is láttam egy verzióját, tele volt még hibával, a sebességét illetően nekem más tapasztalataim vannak:
min. 512 MB RAM - 256 MB RAM esetében gyakran töltögetett játék közben, ami tudvalevőleg komoly akadozást jelent.
Proci: a kis pályánál egy gf3 + tualatin proci elég maximális részletezettséghez 800x600-on - felette már nem -, a nagyobb pályáknál, több bot használatával csata közben tuti a csúnya szaggatás és ezen a grafika lebutítása sem segített, magyarán szerintem nem a grafikus motor követel lehetetlent - gf3 minimum!!!, hanem a mesterséges intelligencia + a hatalmas pályák lekezelése állítja kemény kihívás elé a rendszert.
Egy DX7-es kártya - sajnos - kevés már ehhez a játékhoz, mind teljesítményben, mind látványban (ég és föld a DX8 kártya látványa egy DX7-hez képest, érdemes cserélni)
Legalábbis én így láttam... -
TitiRii
senior tag
nekünk 1000 duron(morgan magos sse is van bene) és 1.2 cerkán ment játchatoan
inkább ram és vga függő ahogy nézem
128 mb rammal 1.6 xpn gef3 al is beakadt
256 mb veljol megy akár mx400 on is 8igaz minden extrát lekapcsolva 640*480 de még igy is eszméletlen (abit t400 64 mb vel 800*600 ban is ment 25 átlag fps el) -
delacroix
csendes tag
Régen láttam,h ogy az UT2003 nem fog már rendesen futni egy 2000+ gf4600 on.. hát akkor a frissesség kedvéért megcsinálták az UT2003-at
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1650
lehet csámcsgni, hogy ezentúl már inkább csak a gpu-nak lesz szerepe a játék teljesitményében.. :)
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest