- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
nane
csendes tag
HÁt nem tom, én is láttam egy verzióját, tele volt még hibával, a sebességét illetően nekem más tapasztalataim vannak:
min. 512 MB RAM - 256 MB RAM esetében gyakran töltögetett játék közben, ami tudvalevőleg komoly akadozást jelent.
Proci: a kis pályánál egy gf3 + tualatin proci elég maximális részletezettséghez 800x600-on - felette már nem -, a nagyobb pályáknál, több bot használatával csata közben tuti a csúnya szaggatás és ezen a grafika lebutítása sem segített, magyarán szerintem nem a grafikus motor követel lehetetlent - gf3 minimum!!!, hanem a mesterséges intelligencia + a hatalmas pályák lekezelése állítja kemény kihívás elé a rendszert.
Egy DX7-es kártya - sajnos - kevés már ehhez a játékhoz, mind teljesítményben, mind látványban (ég és föld a DX8 kártya látványa egy DX7-hez képest, érdemes cserélni)
Legalábbis én így láttam...
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest